ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Νέο βιβλίο από την Επιτροπή Ποντιακών Μελέτών
Νέο βιβλίο από την Επιτροπή Ποντιακών Μελέτών
(Φωτ.: Θοδωρής Μακρίδης)
27 Νοέ
0
Σχόλια

Νέο βιβλίο από την Επιτροπή Ποντιακών Μελέτών

Η Επιτροπή Ποντιακών Μελετών ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου βιβλίου της ειδικής έκδοσης «Ποντιακά παράφυλλα» (αρ. 3) Κουνάκα, η γενέτειρα. Αναμνήσεις – Θρύλοι. Ιστορικά ανέκδοτα – Παραμύθια (στο ιδίωμα της Άνω Ματσούκας του Πόντου) του Στάθη Κ. Χριστοφορίδη-Σάρπογλη, με απόδοση στα νεοελληνικά από τον γιο του συγγραφέα, Χριστόφορο Χριστοφορίδη.

Στην τριλογία «Μαύρες εποχές και μαύρες ημέρες» που ολοκληρώνεται με την έκδοση αυτού του βιβλίου, έχουν κυκλοφορήσει: Ο Γιάγκον. Ιστορικά αφηγήματα στο ιδίωμα της Άνω Ματσούκας του Πόντου (Αθήνα, 2019) και Αμιράντ’-Αραπάντ’ (2018).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις εκδόσεις της Επιτροπής Ποντιακών Μελετών από τα γραφεία της (Αγνώστων Μαρτύρων 73, Νέα Σμύρνη), το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Κυριακίδη» (Παναγίας Δεξιάς 7, Θεσσαλονίκη), το βιβλιοπωλείο των Αφών Κυριακίδη – Εκδόσεις ΑΕ (Επισκόπου Κίτρους Νικολάου 4, Θεσσαλονίκη) και σύντομα από το e-shop του ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.