ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Επιτροπή Ποντιακών Μελετών αναστέλλει την προσέλευση του κοινού και την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη και το μουσείο της
Επιτροπή Ποντιακών Μελετών αναστέλλει την προσέλευση του κοινού και την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη και το μουσείο της
(Φωτ.: Θοδωρής Μακρίδης)
03 Απρ
0
Σχόλια

Επιτροπή Ποντιακών Μελετών αναστέλλει την προσέλευση του κοινού και την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη και το μουσείο της

Η Επιτροπή Ποντιακών Μελετών (ΕΠΜ), για όσο διάστημα ισχύουν τα έκτακτα μέτρα και οι σχετικές οδηγίες της πολιτείας για την προστασία της δημόσιας υγείας, αναστέλλει την προσέλευση του κοινού και την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη και το μουσείο της.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2109325521, 2109354333 ή με μήνυμα στο info@epm.gr.

Ωστόσο, όσο αφορά τη βιβλιοθήκη, κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει πληροφορίες προσεγγίζοντας το ψηφιοποιημένο υλικό της (βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες, αρχειακό υλικό κ.ά.), μέσω της ιστοσελίδας της ΕΠΜ. Στο ψηφιοποιημένο υλικό εντάσσεται και η πλούσια συλλογή (κειμήλια και φωτογραφίες) του Μουσείου Ποντιακού Ελληνισμού, το οποίο, όποιος επιθυμεί, μπορεί να το περιηγηθεί, μέσω της βιντεοσκοπημένης ξενάγησης που είναι αναρτημένη στην ίδια ιστοσελίδα. «Πολλά μπορούν να γίνουν από το σπίτι. Μένουμε σπίτι» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΜ.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.