ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΣΠΦΣΘ: Σημαντική βοήθεια στους πληγέντες της Καρδίτσας
ΣΠΦΣΘ: Σημαντική βοήθεια στους πληγέντες της Καρδίτσας
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης)
08 Οκτ
0
Σχόλια

ΣΠΦΣΘ: Σημαντική βοήθεια στους πληγέντες της Καρδίτσας

Έπειτα από τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στον νομό Καρδίτσας τις περασμένες ημέρες, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης ανέλαβε την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού.

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020, αφού συγκεντρώθηκαν και συσκευάστηκαν τα προϊόντα σε κούτες (ξηρά τροφή, ρούχα, κλινοσκεπάσματα, είδη ατομικής υγιεινής), τα μέλη του Συλλόγου τις μετέφεραν στην αποθήκη της Καρδίτσας, στον Υπεραστικό Σταθμό ΚΤΕΛ Μακεδονία, ώστε να αποσταλούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Καρδίτσας και να παραδοθούν στους πλημμυροπαθείς.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, καθώς παρά τις δύσκολες συνθήκες που ταλανίζουν τον λαό τους τελευταίους μήνες, έπραξαν το καλύτερο δυνατόν για την παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας .

Τέλος, θα πρέπει να επισημανθεί το γεγονός ότι η ανάγκη για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας παραμένει επιτακτική, ως ελάχιστη πράξη για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τέτοιες φυσικές και υλικές καταστροφές.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.