ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΣΠΦΣΘ: Ερωτηματολόγιο σχετικό με την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές
ΣΠΦΣΘ: Ερωτηματολόγιο σχετικό με την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές
28 Απρ
0
Σχόλια

ΣΠΦΣΘ: Ερωτηματολόγιο σχετικό με την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές

Από την επιτροπή γενοκτονίας του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης (ΣΠΦΣΘ), δημοσιεύθηκε ερωτηματολόγιο σχετικό με την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Το ερωτηματολόγιο θα είναι διαθέσιμο προς ηλεκτρονική συμπλήρωση έως τις 18 Μαΐου και απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Σκοπός του ερωτηματολογίου αυτού, είναι μέσω της εκπόνησης στατιστικής έρευνας, να αποκτηθεί μια γενική εικόνα σχετικά με το επίπεδο γνώσεων της πανεπιστημιακής κοινότητας όσον αφορά την Ποντιακή Γενοκτονία.

Τα συμπεράσματα που θα συναχθούν θα αποτελέσουν κινητήρια δύναμη για τα επόμενα βήματα του Συλλόγου, απώτερος σκοπός των οποίων είναι η διεθνοποίηση της Γενοκτονίας και η εξάλειψη των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.