ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Επιτροπή Ποντιακών Μελετών ανοίγει και πάλι τις πόρτες του «Μουσείου Ποντιακού Ελληνισμού»
Η Επιτροπή Ποντιακών Μελετών ανοίγει και πάλι τις πόρτες του «Μουσείου Ποντιακού Ελληνισμού»
(Φωτ.: Θοδωρής Μακρίδης)
18 Ιούν
0
Σχόλια

Η Επιτροπή Ποντιακών Μελετών ανοίγει και πάλι τις πόρτες του «Μουσείου Ποντιακού Ελληνισμού»

Η Επιτροπή Ποντιακών Μελετών (ΕΠΜ) δέχεται και πάλι με χαρά τους ερευνητές και αναγνώστες της βιβλιοθήκης της, καθώς και τους επισκέπτες του «Μουσείου Ποντιακού Ελληνισμού», τηρώντας αυστηρά τα μέτρα της Πολιτείας για την προστασία όλων από την επιδημία. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-16:00. Οι ομαδικές ξεναγήσεις προσωρινά αναστέλλονται. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία στα τηλέφωνα 2109325521, 2109354333 ή με μήνυμα στο info@epm.gr.

«Θεωρούμε αναγκαίο να ευχαριστήσουμε όλους με τους οποίους συνεργαστήκαμε γόνιμα —εξ αποστάσεως— όλο τον καιρό της τρίμηνης καραντίνας, επικοινωνώντας με τη χρήση των σύγχρονων μέσων. Μας δίνει δύναμη για συνέχεια η εκτίμηση που εισπράττουμε για το έργο που επιτελούμε. Ενημερώνουμε για άλλη μια φορά ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΜ, μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες για το έργο της (Εκδόσεις, Βιβλιοθήκη, Μουσείο, Εκδηλώσεις, Ιστορικό, Ψηφιοποιημένο υλικό κ.ά.)» αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.