ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΠΕΝ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Καλλιτεχνική κινητοποίηση με ζωγραφιές για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
ΠΕΝ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Καλλιτεχνική κινητοποίηση με ζωγραφιές για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
29 Απρ
0
Σχόλια

ΠΕΝ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Καλλιτεχνική κινητοποίηση με ζωγραφιές για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

H Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας (ΠΕΝ) του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος λαμβάνοντας υπόψη τα περιοριστικά μέτρα και θέλοντας να ομορφύνει την διαδικτυακή του σελίδα,στα πλαίσια των δράσεων για την ημέρα μνήμης της 19η Μαΐου, προσκαλεί τους μικρούς της φίλους σε μια καλλιτεχνική κινητοποίηση.

«Θα χρειαστούν απλά και “χρωματιστά εργαλεία “όπως μαρκαδόροι και ξυλομπογιές. Ώστε να γίνουν ζωγραφιές εμπνευσμένες από τον Ποντιακό Ελληνισμό και την Ποντιακή παράδοση. Με την βοήθεια των γονιών, οι ζωγραφιές θα αποστέλλονται στην σελίδα της ΠΕΝ όπου τα μέλη της θα τις αναρτούν στην επίσημη σελίδα της» αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι όροι συμμετοχής είναι απλοί, παιδιά και έφηβοι έως 15 ετών μπορούν να συμμετέχουν, με ζωγραφιές που αφορούν οποιοδήποτε κομμάτι του ποντιακού ελληνισμού. «Καθόμαστε σπίτι, αλλά δεν λησμονούμε» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.