ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Για τρίτη συνεχή χρονιά γέμισε το «Καλαθόπον» της ΠΕΝ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της ΠΟΕ
Για τρίτη συνεχή χρονιά γέμισε το «Καλαθόπον» της ΠΕΝ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της ΠΟΕ
07 Φεβ
0
Σχόλια

Για τρίτη συνεχή χρονιά γέμισε το «Καλαθόπον» της ΠΕΝ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της ΠΟΕ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία  το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, η δράση «Το Καλαθόπον» της Περιφερειακής Επιτροπής Νεολαίας (ΠΕΝ) του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων (ΣΠΟΣ) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ).

Πρόκειται για μια υψίστης σημασίας δράση, η οποία έχει καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό, παρέχοντας είδη αγαθών πρώτης ανάγκης σε όλη την περιφέρεια, κυρίως τις εορταστικές περιόδους.

Για τρίτη συνεχή χρονιά λοιπόν, τα μέλη της Επιτροπής βαθιά ευαισθητοποιημένα, απευθύνθηκαν στα σωματεία–μέλη της περιφέρειας και συνέλεξαν τρόφιμα μακράς διάρκειας αλλά και άμεσης κατανάλωσης. Όλα όσα συγκέντρωσαν τα προσέφεραν απλόχερα στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλές άπορες οικογένειας να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΝ το πρωί του Σαββάτου συγκέντρωσαν τα τρόφιμα από συλλόγους ανά την περιφέρεια, στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου όπου και τα κατέθεσαν στην διαθεσιμότητα της Ιεράς Μητροπόλεως. Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση με θέματα που αφορούν την επικαιρότητα, καθώς και ιδέες και βλέψεις για μελλοντικά σχέδια και πιθανές δράσεις. Η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας ευχαριστεί από καρδιάς τα σωματεία–μέλη της περιφέρειας, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν για την υλοποίηση της προσπάθειας αυτής.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.