ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΠΟΕ: «Εκφράζουμε τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες της στο ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό, προσωπικό καθαριότητας και ένστολο προσωπικό»
ΠΟΕ: «Εκφράζουμε τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες της στο ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό, προσωπικό καθαριότητας και ένστολο προσωπικό»
03 Απρ
0
Σχόλια

ΠΟΕ: «Εκφράζουμε τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες της στο ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό, προσωπικό καθαριότητας και ένστολο προσωπικό»

Η πατρίδα μας περνά ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές, αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη πανδημία και καλείται να υπερασπιστεί τη ζωή των παιδιών της, διασφαλίζοντας την δημόσια υγεία και ελαχιστοποιώντας τις αρνητικές επιπτώσεις της διάδοσης του κορονoϊού. Σε αυτόν τον αγώνα στεκόμαστε όλοι αλληλέγγυοι και ευθυγραμμισμένοι με τις δύσκολες επιλογές που απαιτούνται.

Σε ανταπόδοση της δικής τους προσφοράς, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος καλεί όλους μας να πράξουμε κάθε τι δυνατόν να διευκολύνουμε το έργο τους και να μειώσουμε τους κινδύνους στους οποίους εκτίθενται.

«Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ) αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες της, προς όλους τους συμπολίτες μας που αυτές τις δύσκολες για τον λαό μας ώρες, στέκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα και δίνουν τη μάχη της ζωής. Ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό, προσωπικό καθαριότητας και ένστολο προσωπικό σε 24ωρη βάση στηρίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας και πολεμούν την πανδημία με όχι πάντοτε τις καλύτερες συνθήκες και τον κατάλληλο εξοπλισμό» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕ

«Οι εργαζόμενοι στην Υγεία καθημερινά υπερβάλλουν εαυτόν και αντιμετωπίζουν την εξαιρετικά απειλητική κατάσταση και με κίνδυνο της δικής τους υγείας. Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας, αλλά κυρίως οφείλουμε να διευκολύνουμε το δύσκολο έργο τους, ακολουθώντας πιστά τις υποδείξεις και τις οδηγίες τους. Η ΠΟΕ ευχαριστεί επίσης κι όλους όσους εργάζονται αυτό τον καιρό και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινό, για να μην διαταραχθεί περαιτέρω η καθημερινότητα μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.