ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος συντάσσεται με τις αποφάσεις της πολιτείας σχετικά με τον κορονοϊό
Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος συντάσσεται με τις αποφάσεις της πολιτείας σχετικά με τον κορονοϊό
13 Μαρ
0
Σχόλια

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος συντάσσεται με τις αποφάσεις της πολιτείας σχετικά με τον κορονοϊό

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και κατόπιν της ανακοίνωσης του υπουργείου υγείας, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος συντάσσεται με τις αποφάσεις της πολιτείας και όλων των αρμόδιων φορέων για όλα τα έκτακτα μέτρα στα πλαίσια της πρόληψης και της αποφυγής διάδοσης του κοροναϊού» σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Καλούμε όλα τα σωματεία μέλη μας να επιδείξουν συλλογική υπευθυνότητα και να ακολουθήσουν τις υγειονομικές οδηγίες, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας με ψυχραιμία και προσοχή, για την προστασία της δημόσιας υγείας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αξίζει να συμπληρώσουμε ότι ήδη από τις 11 Μαρτίου —όπου ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε το κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων σε όλη τη χώρα για 14 ημέρες— όλοι οι ποντιακοί σύλλογοι ανακοίνωσαν την αναβολή των καθιερωμένων προβών, δραστηριοτήτων, δράσεων και εκδηλώσεών τους για τις επόμενες 14 ημέρες, για προληπτικούς λόγους, στο πλαίσιο της κινητοποίησης για τη μη διασπορά του κορονοϊού.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.