ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Πόντιος Γιάννης Μανουηλίδης έγινε ο νεαρότερος Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος στην Αμερική
Ο Πόντιος Γιάννης Μανουηλίδης έγινε ο νεαρότερος Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος στην Αμερική
Φωτογραφία από την υπογραφή των συμβολαίων (φωτ.: ufight.gr)
31 Ιούλ
0
Σχόλια

Ο Πόντιος Γιάννης Μανουηλίδης έγινε ο νεαρότερος Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος στην Αμερική

O Πόντιος Γιάννης Μανουηλίδης υπέγραψε συμβόλαιο επαγγελματία πυγμάχου με 5ετη διάρκεια και έτσι γίνεται ο νεαρότερος Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος στην Αμερική. Ο νεόκοπος στις ΗΠΑ Γιάννης Μανουηλίδης κλέβει τις πυγμαχικές εντυπώσεις και μια νέα εξαιρετική καριέρα του ανοίγεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Οι Αμερικανοί έχουν μείνει ενθουσιασμένοι από τον Γιάννη Μανουηλίδη, δίνοντάς του και το προσωνύμιο του «Έλληνα δολοφόνου».

Ο Μανουηλίδης με έδρα του το Λος Άντζελες και την Καλιφόρνια θα επιδιώξει να κάνει τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του πραγματικότητα έχοντας μάνατζερ τον εξαίρετο ελληνικής καταγωγής Peter Carabatsos και τον John Arthur που έχει μανατζάρει στο παρελθόν , τον άλλοτε παγκόσμιο πρωταθλητή James Toney. Όπως και στην περίπτωση του Νίκου Αβραμίδη, έτσι και ο «Greek Assasin» Γιάννης Μανουηλίδης προπονείται καθημερινά στο γυμναστήριο «Buddy McGirt» έχοντας προπονητές από κοινού τους Peter Carabatsos και James Toney.

Ο νεαρός μαχητής που ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα μαχητικά σπορ από το 2011 σε ηλικία 10 ετών δίπλα στον προπονητή Κώστα Χαζαρίδη στο «ΑΣ Μέγα Αλέξανδρος Μαγούλας», παρά την νεαρή ηλικία του δείχνει διατεθειμένος να κάνει ότι χρειαστεί για να κερδίσει τα όνειρά του στο επαγγελματικό μποξ.

Πηγή: ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.