ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Με το λογότυπο της Γενοκτονίας των Ποντίων θα αγωνιστεί την νέα σεζόν ο Θερμαϊκός Κορινού
Με το λογότυπο της Γενοκτονίας των Ποντίων θα αγωνιστεί την νέα σεζόν ο Θερμαϊκός Κορινού
26 Ιούλ
0
Σχόλια

Με το λογότυπο της Γενοκτονίας των Ποντίων θα αγωνιστεί την νέα σεζόν ο Θερμαϊκός Κορινού

Με το λογότυπο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου —που καθιερώθηκε από την Παμποντική Ομοσπονδία Ελλάδος, και έχει γίνει αποδεκτό από την πλειοψηφία των ποντίων— θα αγωνιστεί η ποδοσφαιρική ομάδα Θερμαϊκός Κορινού την σεζόν 2019–2020 στην Α’ Ερασιτεχνική Πιερίας, όπως ανακοίνωσε από την σελίδα του.

Χορηγός της στολής είναι ο Στέλιος Καλαιτζίδης με το «Hotel Κοχύλι».

Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 στο 24ο Ποντιακό Πολιτιστικό Τριήμερο ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος «Εύξεινος Πόντος» Κορινού, δώρισε στην ομάδα μια στολή αγώνος με το λογότυπο της Γενοκτονίας των Ποντίων. «Ευχαριστούμε τον Ταγκαλιδη Σάκη, τον Καλτσιδη Αλέξανδρο και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας για την αποδοχή της πρότασης του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου «Εύξεινος Πόντος» Κορινού καθώς και τον χορηγό Στέλιο Καλαιτζίδη. Η φανέλα είναι επετειακή σηματοδοτεί μια εκατονταετία και μια ιστορία παράλληλα. Ευελπιστούμε να φέρει τύχη στον Θερμαϊκό» ανέφερε ο πρόεδρος του «Εύξεινου Πόντου» Σάκης Αγαθαγγελίδης.

Θα το δεχτεί η ΕΠΣ Πιερίας;
Αξίζει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της ΕΠΣ Πιερίας και αυτό διότι σε ανάλογη περίπτωση με την ποδοσφαιρική ομάδα «ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου» η ΕΠΣ Θράκης και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) την επέπληξαν και της στερήθηκαν το δικαίωμα συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της β΄κατηγορίας. Μάλιστα στην «ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου» της επιβλήθηκαν από την ΕΠΣ Θράκης και επικυρώθηκαν από την ΕΠΟ 8.000 ευρώ πρόστιμο.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.