ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος τίμησε τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες kickboxing Βρουλίτη και Πάσσα
Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος τίμησε τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες kickboxing Βρουλίτη και Πάσσα
23 Οκτ
0
Σχόλια

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος τίμησε τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες kickboxing Βρουλίτη και Πάσσα

Τις δύο νεαρές πρωταθλήτριες του kickboxing, Παναγιώτα Βρουλίτη και Σοφία Πάσσα, που κατέκτησαν το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της WAKO στην Ιταλία, υποδέχθηκε τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Πετρούπολης ο Δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος, εκφράζοντας τα θερμά συγχαρητήριά του για τις σπουδαίες επιτυχίες τους!

Οι δύο αθλήτριες του Α.Σ. «West Warriors » Πετρούπολης επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο συνοδευόμενες από τον προπονητή τους, Σταύρο Χατζή, έχοντας επιστρέψει από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία με την Εθνική Ομάδα Kickboxing.

Ο Βαγγέλης Σίμος συνεχάρη τις δύο πρωταθλήτριες για τις διακρίσεις τους, ευχήθηκε να έχουν υγεία και να πανηγυρίσουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλουν μέσα από την καθημερινή τους προπόνηση.

Η Παναγιώτα Βρουλίτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Low Kick Younger Juniors στα -44 κιλά, ανεβαίνοντας στην κορυφή του κόσμου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της WAKO, που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 27 Σεπτεμβρίου στο Τζέσολο της Ιταλίας.

Από την πλευρά της, η Σοφία Πάσσα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Low Kick Younger Juniors στα +60 κιλά, ολοκληρώνοντας μία εξίσου σημαντική παρουσία και προσθέτοντας ακόμη μία παγκόσμια διάκριση στον σύλλογο της Πετρούπολης.

Πηγή: ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.