ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Δεντροφύτευση στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με σύνθημα «Ξανά-γεννιέμαι μέσα από τις στάχτες μου»
Δεντροφύτευση στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με σύνθημα «Ξανά-γεννιέμαι μέσα από τις στάχτες μου»
(Φωτ.: voria.gr)
03 Απρ
0
Σχόλια

Δεντροφύτευση στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με σύνθημα «Ξανά-γεννιέμαι μέσα από τις στάχτες μου»

Με σύνθημα «Ξανά-γεννιέμαι μέσα από τις στάχτες μου» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 7 Απριλίου στις 10:30, δεντροφύτευση στο φράγμα της Θέρμης Θεσσαλονίκης — πλησίον του γηπέδου των παλαίμαχων.

Το γεγονός συνδιοργανώνουν η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, ο Δήμος Θέρμης και το Σωματείο «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης».

Με αυτή την εκδήλωση οι φορείς που την συνδιοργανώνουν, αποτίουν φόρο τιμής στα 353.00 αθώα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους «καθώς την χρονιά που διανύουμε συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου» αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. «Μια συμβολική κίνηση στην μνήμη των προγονών μας ώστε να μην ξεχάσουμε τις “ρίζες” μας και να συνεχίζουμε τον αγώνα για την εξασφάλιση ενός φωτεινού μέλλοντος για την ανθρωπότητα», καταλήγει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και άλλα σωματεία ανά την Ελλάδα έχουν ήδη πραγματοποιήσει παρόμοιες δράσεις όπως η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων και η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.