ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Bίντεο με αφορμή τα γεγονότα σχετικά με τον κορονοϊό έφτιαξε η ΠΕΝ Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου της ΠΟΕ (βίντεο)
Bίντεο με αφορμή τα γεγονότα σχετικά με τον κορονοϊό έφτιαξε η ΠΕΝ Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου της ΠΟΕ (βίντεο)
05 Απρ
0
Σχόλια

Bίντεο με αφορμή τα γεγονότα σχετικά με τον κορονοϊό έφτιαξε η ΠΕΝ Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου της ΠΟΕ (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση της Περιφερειακής Επιτροπής Νεολαίας (ΠΕΝ) του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ) «Βίντεο με αφορμή τα γεγονότα σχετικά με τον ιό COVID-19» την περασμένη Πέμπτη 2 Απριλίου.

Το ΔΣ της ΠΕΝ θέλοντας να δείξει την ευαισθητοποίησή της απέναντι σε έναν φονικό και ύπουλο ιό που πλήττει όχι μόνο την χώρα μας αλλά και όλο τον κόσμο, δημιούργησε ένα ενημερωτικό βίντεο.

Το βίντεο περιέχει ευχαριστίες για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και βοηθούν στην εξάλειψη του ιού, την πολιτεία που ανακοίνωσε ομολογουμένως έγκαιρα και υπεύθυνα τα μέτρα προστασίας από τον ιό καθώς προτρέπει όλους τους Έλληνες να πειθαρχούν στους νόμους και στους κανόνες.
Η παρούσα ΠΕΝ θέλει να γίνει συμπαραστάτης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που η χώρα μας δοκιμάζεται. «Ευχαριστούμε θερμά τον Ιωάννη Γκόσιο και τον Μπάμπη Κεμανετζίδη που μας επέτρεψαν να χρησιμοποιήσουμε το τραγούδι τους αλλά και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που συνέβαλαν σε αυτό. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλα τα μέλη της ΠΕΝ μας για την συμμετοχή τους στο βίντεο» αναφέρει η ανακοίνωση της.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.