ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τα αδέρφια Ραφαηλίδη τραγουδούν ποντιακά κάλαντα για το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο
Τα αδέρφια Ραφαηλίδη τραγουδούν ποντιακά κάλαντα για το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο
17 Δεκ
0
Σχόλια

Τα αδέρφια Ραφαηλίδη τραγουδούν ποντιακά κάλαντα για το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Τα αδέρφια Λευτέρης και Μπάμπης Ραφαηλίδης σε μια ιδιαίτερη χρονιά που απαγορεύτηκαν όλα τα έθιμα και οι παραδόσεις, σκέφτονται πρωτότυπα και εποικοδομητικά δημιουργήματα.

Λένε τα ποντιακά κάλαντα σε βίντεο και στέλνουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Χριστού σε όλον τον κόσμο, καθώς το έθιμο από πόρτα σε πόρτα δε θα γίνει για το 2020, ώστε να τηρηθούν τα μέτρα ασφάλειας.

«Δώστε τον οβολό σας στα παιδιά που το έχουν ανάγκη» λένε τα αδέρφια Ραφαηλίδη

Παράλληλα, ζητούν τη στήριξη όλων για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο (μέσω του 19801 ή της ιστοσελίδας www.paidikoxorio.gr) που φέτος, λόγω της επικείμενης κατάστασης, παρουσίασε σοβαρά προβλήματα λειτουργίας με κίνδυνο να κλείσει και να μείνουν αβοήθητα μικρά μας ελληνόπουλα.

Καλέστε στο 19801 για να δώσετε 1 ευρώ αυτόματα από Σταθερό και Κινητό τηλέφωνο. Επίσης, επισκεφθείται τη σελίδα www.paidikoxorio.gr για να δείτε ανάγκες σε υλικά ή τους τραπεζικούς λογαριασμούς κατάθεσης χρημάτων.

Στο βίντεο, τραγουδούν ο Λευτέρης και ο Μπάμπης Ραφαηλίδης, ενώ ποντιακή λύρα παίζει ο Λευτέρης Ραφαηλίδης. Η εικονοληψία και η επιμέλεια του βίντεο είναι από τον Αποστόλη Καρατζά ο οποίος εργάσθηκε αφιλοκερδώς καθώς επίσης παραχώρησε και το στούντιο στον Κορινό Πιερίας για τις ανάγκες της δημιουργίας του βίντεο.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.