ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Ποντιακός Σύλλογος Καλλιθέας-Συκεών δίπλα στο Παιδικό Χωριό Φιλύρου
Ο Ποντιακός Σύλλογος Καλλιθέας-Συκεών δίπλα στο Παιδικό Χωριό Φιλύρου
08 Δεκ
0
Σχόλια

Ο Ποντιακός Σύλλογος Καλλιθέας-Συκεών δίπλα στο Παιδικό Χωριό Φιλύρου

O Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιθέας-Συκεών αποφάσισε να γίνει στήριγμα για το Παιδικό Χωριό SOS που βρίσκεται στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης το οποίο κινδυνεύει να βάλει λουκέτο λόγω της περικοπής της κρατικής χρηματοδότησης και την έλλειψη δωρεών εξαιτίας της πανδημίας.

Η δομή,αυτή τη στιγμή φιλοξενεί 38 παιδιά.

Οι βασικοί πόροι του Παιδικού Χωριού Φιλύρου εξαντλήθηκαν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες σε διατροφή και θέρμανση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου
«Ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιθέας Συκεών, εκπροσωπώντας πλήθος κόσμου που είτε έχουν βιώσει είτε γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει αγώνας για επιβίωση, δεν μπορεί να σταθεί αδιάφορος απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Παιδικό Χωριό SOS και να μη σταθεί αλληλέγγυος στην προσπάθεια που καταβάλλουν! Με αυτό το σκεπτικό καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας αλλά και όλους τους αποδέκτες του μηνύματος μας να βοηθήσουν με προϊόντα από τη συνημμένη λίστα ή με κατάθεση χρημάτων για την αγορά προϊόντων θέρμανσης έπειτα από συνεννόηση με τον Ταμία του Συλλόγου κ. Παπαδόπουλο Μάκη τηλ.6936111456.

Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνεται από την οικία σας έπειτα από προκαθορισμένο ραντεβού.»

Έτσι, τα γραφεία θα είναι ανοιχτά μέχρι την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, από τις 16:00 έως τις 18:00, για όσους θέλουν να προσφέρουν ρούχα, τρόφιμα, απορρυπαντικά, φάρμακα, μικροσυσκευές, σχολικά είδη. Επίσης, μέλη του συλλόγου μπορούν να πηγαίνουν στα σπίτια όσων επιθυμούν να κάνουν δωρεά και δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Δείτε εδώ την αναλυτική λίστα με τις βασικές ελλείψεις του Παιδικού Χωριού Φιλύρου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.