ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | O Παναγιώτης Διαμάντης μιλάει στο διαδικτυακό κανάλι «Η γειτονιά μας» με θέμα «Γενοκτονίες: Ο χάρτης και τα χαρακτηριστικά»
O Παναγιώτης Διαμάντης μιλάει στο διαδικτυακό κανάλι «Η γειτονιά μας» με θέμα «Γενοκτονίες: Ο χάρτης και τα χαρακτηριστικά»
14 Μάι
0
Σχόλια

O Παναγιώτης Διαμάντης μιλάει στο διαδικτυακό κανάλι «Η γειτονιά μας» με θέμα «Γενοκτονίες: Ο χάρτης και τα χαρακτηριστικά»

Ο δρ. Παναγιώτης Διαμάντης, γενοκτονολόγος, ιστορικός του πανεπιστημίου τεχνολογίας του Σίδνεϊ Αυστραλίας, έδωσε μια συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι «Η γειτονιά μας» που διαχειρίζονται ο Ταξιάρχης Δελής και ο Γιάννης Γιαννόπουλος. Ο Παναγιώτης Διαμάντης απαντά στο αν υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά στις κοινωνίες που παράγουν γενοκτονίες, ποιο είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Τουρκίας που διαχρονικά την οδηγεί στο να γενοκτονεί και άλλες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το εν λόγο βίντεο αποτελεί κομμάτι από μια σειρά εκπομπών του καναλιού «Η γειτονιά μας» με θέμα τις Γενοκτονίες.  Στο πρώτο βίντεο που αφορά την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου συνέντευξη έδωσε ο αντιπρόεδρος και έφορος του μορφωτικού και λαογραφικού τμήματος της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας–Κορυδαλλού Θοδωρής Μακρίδης.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.