ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | H Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού αποχαιρέτησε τον Γιώργο Σουρμελίδη
H Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού αποχαιρέτησε τον Γιώργο Σουρμελίδη
O Γιώργος Σουρμελίδης σε επίσκεψη του στην Αθωνική Πολιτεία (Φωτ.: Γιώργος Σουρμελίδης / Facebook)
24 Μαρ
0
Σχόλια

H Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού αποχαιρέτησε τον Γιώργο Σουρμελίδη

Τον Γιώργο Σουρμελιδη αποχαιρέτησαν, συγγενείς, φίλοι, αλλά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε χτες Τρίτη 23 Μαρτίου στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Νικαίας και στην συνέχεια έγινε η ταφή του στο Κοιμητήριο Σχιστού. Η Ε.Π.Ν.Κ. μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε στα social media  ενημέρωσε τα μέλη και τους φίλους της ότι ο Γιώργος Σουρμελίδης ταξίδεψε για τους ουρανούς την Πέμπτη 18 Μαρτίου το βράδυ, σε ηλικία μόλις 48 ετών, έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο σπίτι του.
Ο Γιώργος Σουρμελίδης από εκδήλωση πεϊνιρλί στην Ε.Π.Ν.Κ. (Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)
«Ο Γιώργος Σουρμελίδης ήταν ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της Ένωσης μας και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει την Ένωση με οποιοδήποτε τρόπο μπορούσε. Πάντα χαμογελαστός και με αστείρευτο χιούμορ αντιμετώπιζε όλα τα εύκολα αλλά και δύσκολα πράγματα. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος είχε ιδιαίτερη αγάπη για τον Χριστό και για αυτό άλλωστε τα τελευταία χρόνια ήταν αρωγός και επίτροπος του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Νικαίας» αναφέρει η ανακοίνωση του Ένωσης.
Ο Γιώργος Σουρμελίδης με τον Αλέξη Παρχαρίδη σε εκδήλωση της Ε.Π.Ν.Κ. (Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)
Το Δ.Σ. της Έ.Π.Ν.Κ. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και αντί στεφάνου κατέθεσε χρηματικό ποσό στην φιλανθρωπική οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως ήταν άλλωστε και επιθυμία της οικογένειας.
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.