ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού δίπλα στους σεισμόπληκτους της Σάμου
Η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού δίπλα στους σεισμόπληκτους της Σάμου
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)
19 Νοέ
0
Σχόλια

Η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού δίπλα στους σεισμόπληκτους της Σάμου

To Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλού, αποτελούμενη από την πρόεδρο Όλγα Πολυχρονιάδου και τον Β’ αντιπρόεδρο Θοδωρή Μακρίδη, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), με σκοπό να παραδώσουν τρόφιμα, ρούχα και είδη υγιεινής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου.

Το Δ.Σ. επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης, που ανταποκρίθηκαν άμεσα —όπως, άλλωστε, κάνουν πάντοτε— και προσέφεραν με πολλή αγάπη ό,τι μπορούσε ο καθένας, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως κανένας άνθρωπος σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι μόνος του. Παρά τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του COVID19, η συλλογική προσπάθεια απέδωσε καρπούς.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι την περασμένη Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, η εταιρεία «SAMOS EXPRESS ΑΦΟΙ Ν. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ε.Π.Ε.», η οποία ανέλαβε να προσφέρει δωρεάν την μεταφορά των αγαθών στο νησί, παρέλαβε από τις αποθήκες του Κ.Υ.Α.Δ.Α. περισσότερες από 6.700 συσκευασίες τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης, για τους πληγέντες της Σάμου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.