ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στην Ελασσόνα από τον Σύλλογο Ποντίων Νέστου
Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στην Ελασσόνα από τον Σύλλογο Ποντίων Νέστου
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Νέστου)
23 Μαρ
0
Σχόλια

Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στην Ελασσόνα από τον Σύλλογο Ποντίων Νέστου

Το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021, ξεκίνησε η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης από την Χρυσούπολη Καβάλας για τους πληγέντες από τον σεισμό στην Ελασσόνα. Την συγκέντρωση είχε αναλάβει ο Σύλλογος Ποντίων Νέστου ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος ευχαριστεί «θερμά και μέσα από την καρδιά μας όλους όσους συνέβαλαν στην τεράστια αυτή προσπάθειά μας και στάθηκαν αρωγοί για ακόμη μία φορά. Ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους, τα σούπερ μάρκετ, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας που με τη στήριξή τους αλλά και την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο κατορθώσαμε να αποδείξουμε πως όλοι μαζί μπορούμε. Όλοι μαζί μπορούμε για το καλύτερο. Τέλος, ευχαριστούμε τη μεταφορική εταιρεία Νέα Εγνατία Παπαρρηγόπουλος Αδάμ που αφιλοκερδώς ανέλαβε τη μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και το σούπερ μάρκετ Kosmoplus για την αφιλοκερδή συμβολή του στην μεταφορά ως τη μεταφορική εταιρεία.»

Η ανακοίνωση καταλήγει αναφέροντας «Τα λόγια είναι πολύ φτωχά μπροστά στις πράξεις ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αγάπης και το αποδεικνύουμε έμπρακτα. Ο Σύλλογός μας ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό όλων όσων μας χρειάζονται στις δύσκολες ώρες.»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.