ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΠΟΕ για τον σεισμό στην Ελασσόνα: Οι Έλληνες Πόντιοι είναι δίπλα στους σεισμόπληκτους
ΠΟΕ για τον σεισμό στην Ελασσόνα: Οι Έλληνες Πόντιοι είναι δίπλα στους σεισμόπληκτους
(Φωτ.: ethnos.gr)
09 Μαρ
0
Σχόλια

ΠΟΕ για τον σεισμό στην Ελασσόνα: Οι Έλληνες Πόντιοι είναι δίπλα στους σεισμόπληκτους

Το διήμερο 03 και 04 Μαρτίου, η ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας επλήγη από ισχυρούς σεισμούς που προξένησαν μεγάλες καταστροφές σε κατοικίες και υποδομές. Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, εκτός από τα κτίρια, πολύ περισσότερο υποφέρουν οι άνθρωποι και κυρίως οι ευάλωτες ομάδες των παιδιών και των ηλικιωμένων.

Μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί περισσότερο από 2,000 κατοικίες, από τις οποίες τουλάχιστον οι μισές κρίνονται ακατάλληλες.

Με αυτές τις σκέψεις και με δεδομένη την ευαισθησία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος σε θέματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, ο πρόεδρος της ΠΟΕ Γιώργος Βαρυθυμιάδης ανέλαβε την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων (ΣΠοΣ) Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας, προσέφερε την αρωγή των Ελλήνων Ποντίων στον Δήμο Ελασσόνας και τους κατοίκους της.

Η προσφορά έγινε δεκτή από πλευράς Δημοτικής Αρχής της πόλης, μαζί με τις ευχαριστίες του Δημάρχου για την πρωτοβουλία.

Τον συντονισμό και την οργάνωση θα αναλάβουν οι κατά τόπους Σύνδεσμοι της Παμποντιακής και σε αυτούς θα απευθύνονται τα μέλη και οι φίλοι που θα θελήσουν να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια.

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου της ΠΟΕ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.