ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού υπέρ της λειτουργίας Λαϊκού Πανεπιστημίου στη Νίκαια
Η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού υπέρ της λειτουργίας Λαϊκού Πανεπιστημίου στη Νίκαια
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)
25 Ιαν
0
Σχόλια

Η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού υπέρ της λειτουργίας Λαϊκού Πανεπιστημίου στη Νίκαια

Η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού, πριν από περίπου μια εβδομάδα απέστειλε επιστολή στο Δήμαρχο Νικαίας Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, με την οποία δηλώνει τη στήριξή της στην πρόταση της κας Αρχοντία Παπαδοπούλου για την ίδρυση και λειτουργία «Λαϊκού Πανεπιστημίου» στο Χαμάμ-Λουτρό της Νίκαιας.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή:
«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Με μεγάλη χαρά ενημερωθήκαμε ότι η κα Παπαδοπούλου Αρχοντία, δημοτικός σύμβουλος, αλλά και σημαίνον πρόσωπο σε ό,τι αφορά σε θέματα πολιτισμού στην πόλη μας, έχει καταθέσει πρόταση για την ίδρυση και λειτουργία “Λαϊκού Πανεπιστημίου” στο χώρο του Χαμάμ-Λουτρού της Νίκαιας. Η πρόταση αυτή, παρότι αρχικά κατατέθηκε το 1995, φαίνεται σήμερα πιο επίκαιρη από ποτέ.
Αντιλαμβανόμενοι τη σημασία, την προοπτική αλλά και την νέα ταυτότητα που θα δώσει στην πόλη μας η παραπάνω πρόταση, θέλουμε να σας μεταφέρουμε την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου μας για τη στήριξη αυτής της πρότασης, αλλά και την πρόθεσή μας να βοηθήσουμε για την υλοποίησή της με όποιο τρόπο μπορούμε.
Προτάσεις, όπως αυτή της κας Παπαδοπούλου, δείχνουν ότι υπάρχει ελπίδα η πόλη μας να γίνει τόπος προαγωγής πολιτισμού και, γιατί όχι, πρωτοπόρος σε θέματα που τον προασπίζονται!

Χαιρετίζοντας με χαρά και ικανοποίηση την αποδοχή από μέρους σας της πρότασης , ελπίζουμε πως θα τη στηρίξετε και στη λήψη της σχετικής απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η υιοθέτηση και υλοποίηση από τις αρχές του Δήμου τέτοιων προτάσεων, λειτουργεί πάντα ευεργετικά στο σύνολο των πολιτών και εμπνέει αμφότερους σε δράσεις προς το κοινό σύμφέρον!

Με την ευκαιρία σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για όλο τον κόσμο.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Όλγα Πολυχρονιάδου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.