ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ζουπουνοφόρες του «Φάρου» Αγίας Βαρβάρας απένημαν τα μετάλεια στα «Τρίτσεια 2020» (φωτο)
Ζουπουνοφόρες του «Φάρου» Αγίας Βαρβάρας απένημαν τα μετάλεια στα «Τρίτσεια 2020» (φωτο)
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)
23 Σεπ
0
Σχόλια

Ζουπουνοφόρες του «Φάρου» Αγίας Βαρβάρας απένημαν τα μετάλεια στα «Τρίτσεια 2020» (φωτο)

Το Διεθνές meeting στίβου «ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2020» που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου στο Στάδιο του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου (Πεδίο Άρεως) το Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, είχε άρωμα Πόντου.

Οι ζουπουνοφόρες του «Φάρου» κατά την είσοδό τους (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)

Συγκεκριμένα, έξι ζουπουνοφόρες του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος», συμμετείχαν στις απονομές επάθλων στους νικητές, αφού πρώτα είχαν τηρηθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στην απονομή τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)

Η παρουσία των κοριτσιών του Συλλόγου με τις παραδοσιακές φορεσιές έδωσαν μια διαφορετική άποψη και χρώμα μέσα στο Στάδιο. Αθλητές και αθλήτριες κατά τον τερματισμό τους, τις χαιρετούσαν με ενθουσιασμό και έβγαζαν φωτογραφίες.

Αθλητές, αθλήτριες και προπονητές έβγαζαν φωτογραφίες μαζί με τις ζουπουνοφόρες του «Φάρου» (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)

Στο meeting παρευρέθηκαν και Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και δόθηκε Έπαινος στην πρόεδρο του Συλλόγου Σοφία Σαββίδου, για την αμέριστη βοήθεια στην διοργάνωση «ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2020»

Οι ζουπουνοφόρες του «Φάρου» μαζί με την πρόεδρο Σοφία Σαββουλίδου και τον έπαινο (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.