ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Κατάληψη» έκανε ο «Φάρος» Αγίας Βαρβάρας στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Open TV
«Κατάληψη» έκανε ο «Φάρος» Αγίας Βαρβάρας στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Open TV
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)
27 Μάι
0
Σχόλια

«Κατάληψη» έκανε ο «Φάρος» Αγίας Βαρβάρας στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Open TV

«Κατάληψη» στο στούντιο του τηλεοπτικού καναλιού Open TV έκανε τις τελευταίες ημέρες ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος» αφού εμφανίστηκε τόσο στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» την περασμένη Τρίτη 21 Μαΐου, όσο και στην τετράωρη ειδική εκπομπή «100 Χρόνια Μνήμης» που έκανε το κανάλι Open ανήμερα της ημέρας μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

«Με αξιοπρέπεια και σεβασμό στην 19η Μαϊου: ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο Σύλλογος απέδειξε ότι τίποτα δεν χάνεται και δεν ξεχνιέται όταν μεταφέρεται από γενιά σε γενιά και με τα διάφορα τμήματα του, καθ όλη την διάρκεια της εκπομπής, παρουσίασε χορούς, τραγούδια, ποιήματα, ιστορικά στοιχεία και συνόδευσε τον Ηθοποιό Τάκη Βαμβακίδη στην συγκλονιστική απαγγελία του για την σφαγή των νηπίων της Σάντας» αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου σχετικά με τις παραπάνω εμφανίσεις.

(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)

Στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» με αφιέρωμα στον Πόντο, ο Σύλλογος συνόδευσε χορευτικά τον τραγουδιστή Κώστα Αγέρη. O σύλλογος στις εμφανίσεις του συνοδεύτηκε από τους μουσικούς: Κώστα Φουλίδη, Γιώργο Κυριακίδη, Σταύρο Σαββίδη και Κωνσταντίνο Αθανασίου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.