ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αθήνα - Πρεμιέρα «Γόβα Παρθένα»: Η Παρθένα έφτασε με τη... γόβα της και τον Τρύφωνα Σαμαρά στην Αθήνα — Προμηνύεται sold out παράσταση! (βίντεο)
Αθήνα – Πρεμιέρα «Γόβα Παρθένα»: Η Παρθένα έφτασε με τη… γόβα της και τον Τρύφωνα Σαμαρά στην Αθήνα — Προμηνύεται sold out παράσταση! (βίντεο)
06 Απρ
0
Σχόλια

Αθήνα – Πρεμιέρα «Γόβα Παρθένα»: Η Παρθένα έφτασε με τη… γόβα της και τον Τρύφωνα Σαμαρά στην Αθήνα — Προμηνύεται sold out παράσταση! (βίντεο)

Επιτέλους έφτασε στην Αθήνα η πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση Γόβα Παρθένα, του Δημήτρη Πιπερίδη, η οποία έχει σκορπίσει ώρες γέλιου σε όλες τις —sold out— παραστάσεις στη βόρεια Ελλάδα. Θα κάνει την πρεμιέρα της στην πρωτεύουσα, αύριο Κυριακή 7 Απριλίου στις 18:00, και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αγίας Βαρβάρας «Γιάννης Ρίτσος».

Τάκης Βαμβακίδης: «Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα κάνουμε κι αυτήν την παράσταση μετά από τόσο καιρό περιοδείας στο βόρεια Ελλάδα», αναφέρει στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr, ο special guest της παράστασης, Τρύφωνας Σαμαράς. «Οι Πόντιοι με υποδέχτηκαν με αγάπη και τους ευχαριστώ», μας εκμυστηρεύεται και συμπληρώνει: «άνθρωποι πολύ ενωμένοι και χαίρομαι γι’ αυτό, άνθρωποι με χιούμορ». Τονίζει δε ότι είναι πολύ σημαντικό που διατηρούν τη γλώσσα τους μέσα και από το θέατρο.

«Με ιδιαίτερη χαρά θα φιλοξενήσουμε τη θεατρική παράσταση», αναφέρει στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr η πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος», Σοφία Σαββίδου, καθώς ο Σύλλογος είναι και ο διοργανωτής της εκδήλωσης. «Μετά λοιπόν την επιτυχημένη περιοδεία της στη βόρεια Ελλάδα, με sold out παραστάσεις, θα έρθει για πρώτη φορά στην Αθήνα, δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να γελάσουν με την καρδιά τους, να πάρουν μια ανάσα ξεγνοιασιάς μέσα από αυτή την κωμωδία και φυσικά να έρθουν πιο κοντά και στην ποντιακή διάλεκτο», τονίζει η Σ. Σαββίδου.

Αλέξης Παρχαρίδης: «Ελάτε να βοσκίζετε τ’ ομμάτεα ‘σουν, να πονούν τα τσενγκέδες εσουν και να γυμνάζετε τα κοιλίας εσουν…»

Οι συντελεστές της παράστασης
Ηθοποιοί: Αλέξης Παρχαρίδης, Τάκης Βαμβακίδης, Τρύφωνας Σαμαράς, Φανή Αδαμίδου, Ίνα–Δέσποινα Τσικοπούλου, Βαγγέλης Ηλιάδης και Γιάννης Ξενιτόπουλος / Μουσική: Μπάμπης Κεμανετζίδης / Κοστούμια: Ζωή Μπαλιάκα / Μακιγιάζ: Τζένη Σουρδή / Χορογραφίες: Μαρία Βαρσαμά / Φωτογραφία: Αργύρης Εσκιτζής / Σκηνικά: Γιώργος Λεπίδας / Φως-ήχος: Γιάννης Καπράρας / Ποντιακά χορευτικά θέματα: Σοφία Σαββίδου / Γενικός καλλιτεχνικός διευθυντής: Χρήστος Κεμανετζίδης.

Χορηγός επικοινωνίας της παράστασης είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr.

Βασίλης Καρυοφυλλίδης 

Βίντεο: lalasaridis / Youtube.com

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.