ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η ΟΠΣΑ εκφράζει τις ευχές της για την χειροτονία του Αρχιμανδρίτη Πανοσιολογιώτατου Χριστόφορου Κρικέλη
Η ΟΠΣΑ εκφράζει τις ευχές της για την χειροτονία του Αρχιμανδρίτη Πανοσιολογιώτατου Χριστόφορου Κρικέλη
Από αριστερά: Παναγιώτης Διαμάντης, Δημήτριος Κουκλίδης, Χριστόφορος Κρικέλης με την ζίπκα ο νεαρός (μέλος της Νεολαίας της ΟΠΣΑ), Κωνσταντίνος Παπουλίδης, Ελένη Μακρἠ και η πρόεδρος του «Ποντοξενιτέα» Μαρία Ανθονυ Νικολαΐδη.
04 Ιούλ
0
Σχόλια

Η ΟΠΣΑ εκφράζει τις ευχές της για την χειροτονία του Αρχιμανδρίτη Πανοσιολογιώτατου Χριστόφορου Κρικέλη

Η Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων Αυστραλίας (ΟΠΣΑ) αλλά και ειδικότερα όλα τα μέλη μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας για την χειροτονία σας την Κυριακή 28 Ιουνίου, σε Αρχιμανδρίτη, πρωεξάρχοντος του σεβασμιωτάτου μας Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του  Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ρέντφερν του Σύδνεϋ. Κάθε ευχή από όπου και να προέρχεται έχει μέσα της την επιθυμία για κάτι όμορφο κάτι καλό», αναφέρει η ανακοίνωση για τον Πανοσιολογιώτατο Χριστόφορο Κρικέλη.

«Προσβλέπουμε σε εσάς, τόσο προσωπικά αλλά και συλλογικά, στη δημιουργική και αλληλέγγυα σκέψη σας, στις οραματικές σας ιδέες, στον προσφιλή σας λόγο και είμαστε σίγουροι ότι η χειροτονία σας, θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή ενότητας, ποιότητας, συνεργασίας, πνευματικότητας και κοινωνικής προσφοράς, ιδιαίτερα στον Ποντιακό χώρο τον οποίο έχετε υπηρετήσει με επιτυχία και στο παρελθόν» συμπληρώνει.

Και καταλήγει: «Στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε, να είστε σίγουρος ότι θα είμαστε συμπαραστάτες με όλες μας τις δυνάμεις πάντα δίπλα σας και αρωγοί σε ό,τι μας ζητηθεί με γνώμονα την συνέχιση της άριστης συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας μας και της Εκκλησίας. Δηλώνουμε, ότι η Παροικία μας έχει ανάγκη από άξιους ποιμενάρχες, που αναδεικνύουν και προβάλλουν την ουσία και το πνεύμα του χριστιανισμού. Τονίζουμε, ότι η εκλογή σας σηματοδοτεί νέα εποχή και η ποιμαντορία σας θα είναι επιτυχημένη, συνετή, σεμνή και συνεπής σε όποια θέση και εάν βρεθείτε. Ο κόπος πολύς, το βάρος μεγάλο! Για μία ακόμη φορά Άξιος!».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.