ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Αυστραλιανή Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων συμπαραστέκεται στον αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας
Η Αυστραλιανή Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων συμπαραστέκεται στον αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας
26 Ιούν
0
Σχόλια

Η Αυστραλιανή Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων συμπαραστέκεται στον αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

«Η Αυστραλιανή Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων με ειλικρινά αισθήματα σεβασμού και αγάπης, εκφράζει διάτρανα και ταπεινά και παρρησία λόγου την διάπειρησυμπαράστασή της προς τον σεβασμιώτατο και ποιμενάρχη μας, τον αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο. Καταδικάζομε δριμύτατα τις διαβολές και τα σύστολα ψευδή και βωμολόχα δημοσιεύματα από ορισμένους κενόδοξους και κακόβουλους, με απώτερο σκοπό να στιγματίσουν και να διασύρουν το κύρος και το ήθος του Αρχιεπισκόπου κ.κ Μακαρίου».

Η ανακοίνωση έρχεται να προστεθεί σε αυτή της ΟΠΣΑ.

«Κάλλιστα ο αρχιεπίσκοπος κκ Μακάριος από την πρώτη ημέρα των ποιμαντορικών του καθηκόντων, σκόρπισε διάπλατα τις αρετές του και αγκάλιασε επιδεικτικά με απέριττη, αγάπη, στοργή, καλοσύνη, καταδεκτικότητα, σωφροσύνη και προσήλωση το ποίμνιό του. Εντός ολίγου χρόνου από της αφίξεώς του στην Αυστραλία ο σεβασμιώτατος επισκέφθηκε όλες τις κοινοπολιτείες της Αυστραλίας για να γνωρίσει τον κλήρο και τα ποίμνιά του και να λάβουν και την Ευλογία του ποιμενάρχη τους. Ο σεβασμιώτατος είναι ακλόνητος στύλος της Εκκλησίας του Χριστού και λυχνάρι αείφωτο σε όλην την ορθοδοξίαν. Απέδειξε με τα έργα του ότι είναι ένας κραταιός αγωνιστής και υπέρμαχος της Ορθόδοξης εκκλησίας. Ο σεβασμιώτατος χάρη στο καθαρό μυαλό και την μεγάλη μόρφωσή του και την θερμουργό πίστη του κρατά ανόθευτο το σωστό δόγμα της εκκλησίας. Δυστυχώς όπως προανέφερα υπάρχουν οικτρά φαινόμενα ανθρώπων, συκοφάντες, φθονεροί, χαιρέκακοι και ζηλόφθονοι, οι οποίοι προσπαθούν παντοιοτρόπως να υποδαυλίσουν την ακήρατον εντιμότητα και το κύρος του Αρχιεπισκόπου, αλλά ο σεπτός ποιμενάρχης μας διατηρεί την πίστη του και την πεποίθησή του ακράδαντη και όπως καλώς γνωρίζομεν, αγωνιζόταν πυρετωδώς και αγωνίζεται για την αλήθεια και μόνον για την αλήθεια,αγωνίζεται για την πίστη και μόνον για την πίστη, αγωνίζεται για την ορθοδοξία και μόνον για την ορθοδοξία προς τον θεάνθρωπός μας Χριστό. Προς τούτο καλούμεθα όλοι οι Έλληνες Πόντιοι της Αυστραλίας ενσωματωμένοι και αδελφωμένοι να επιστρατεύσομεν τις αέναες δυνάμεις μας για να σταθούμεν πιστοί φρουροί και υπερασπιστές στην θεοσεβή διακονία του αρχιεπισκόπου κκ Μακαρίου και προστάτες και διώκτες όλων αυτών που επιβουλεύονται τον έντιμονχαρακτήρα και φυσικά το ήθος και το κύρος του Σεβασμιωτάτου και της εκκλησίας».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.