ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Bazaar βιβλίων από την «Μαύρη Θάλασσα» Ν. Σμύρνης
Bazaar βιβλίων από την «Μαύρη Θάλασσα» Ν. Σμύρνης
(Φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)
15 Ιούν
0
Σχόλια

Bazaar βιβλίων από την «Μαύρη Θάλασσα» Ν. Σμύρνης

Τους τελευταίους μήνες καθώς ο χορός έλειπε από τη ζωή μας (λόγω του lockdown), τα μέλη της Ένωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης-Δάφνης-Αγίου Δημητρίου «Η Μαύρη Θάλασσα», αποφασίσαν να βρούν εναλλακτικούς τρόπους για να συνεχίσουν το έργο του συλλόγου και να βρούν τρόπους ώστε να μείνουν σε επαφή με την ποντιακή παράδοση.

Ως εκ τούτου, προχώρησαν σε ανανέωση της δανειστικής βιβλιοθήκης της Ένωσης, η οποία αριθμεί πάνω από 1.000 βιβλία ιστορικού, λαογραφικού περιεχομένου, λογοτεχνικά και μυθιστορηματικά έργα καθώς και συλλογές από εγκυκλοπαίδειες.

Ορισμένα βιβλία και εγκυκλοπαίδειες θα δοθούν δωρεάν σε σχολεία, ενώ για κάποια άλλα αποφάσισαν να οργανώσουν ένα μικρό παζάρι με βιβλία σε πολύ χαμηλή τιμή, του οποίου τα έσοδα θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς του συλλόγου.

Το φιλανθρωπικό έργο της «Μαύρης Θάλασσας» είναι συνεχές και συχνό συγκεντρώνοντας ρούχα, τρόφιμα τα οποία διαθέτουν σε οικογένειες που ξέρουν ότι έχουν ανάγκη. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς θεωρούν ότι ακόμη και το πιο μικρό ποσό είναι σημαντικό για να βοηθήσουν όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.

Παζάρι  βιβλίων την Κυριακή 21 Ιουνίου
Η Ένωση λοιπόν, προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη της, την ερχόμενη Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, στις 19:00, στον εξωτερικό χώρο των γραφείων της (Αμισού 11, Νέα Σμύρνη) για να πιούν όλοι το καφεδάκι τους και να δούν τα βιβλία που διατίθενται προς αγορά/δωρεά αλλά και για να δανειστούν βιβλία από την δανειστική βιβλιοθήκη.

Θα υπάρχει εκτυπωμένη λίστα με τα προς δανεισμό βιβλία του συλλόγου.

Επίσης, όσοι έχουν βιβλία τα οποία θέλουν να προσφέρουν στο σύλλογο είτε για το παζάρι, είτε για το αρχείο του συλλόγου, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6934405709 (Έλενα Τσιμαχίδου) εντός της εβδομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.