ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γεωργία Σιδηροπούλου: Δεν ξεχνώ και προστατεύω με την μάσκα του Πόντου
Γεωργία Σιδηροπούλου: Δεν ξεχνώ και προστατεύω με την μάσκα του Πόντου
17 Μάι
0
Σχόλια

Γεωργία Σιδηροπούλου: Δεν ξεχνώ και προστατεύω με την μάσκα του Πόντου

Η Γεωργία Σιδηροπούλου ενεργό μέλος της Ένωσης Ποντίων πολίχνης και γνωστή στο ποντιακό κοινό από τα δεκάδες θεατρικά και σκετς που έχει πρωταγωνιστήσει αλλά και σκηνοθετήσει σχετικά με την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, προχώρησε στην υλοποίηση του παραπάνω βίντεο με τίτλο «Δεν ξεχνώ και προστατεύω με την μάσκα του Πόντου». Προβάλλοντας έτσι ακόμα και φέτος σε φάση πανδημίας το πανανθρώπινο αίτημα της διεθνούς αναγνώρισης του εγκλήματος.

Στο εν λόγω βίντεο «πρωταγωνιστεί» φυσικά και η μάσκα του Πόντου μια ιδέα του μαθηματικού και στρατηγικού σύμβουλου Νίκου Λυγερού που έκανε πράξη το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr δημιουργώντας μάσκες προστασίας με τον αετό των Κομνηνών και το σύνθημα «Η Ρωμανία κι αν ‘πέρασεν ανθεί και φέρει κι άλλο». Διότι με την επέτειο της 19ης Μαΐου τιμούμε την μνήμη των γενοκτονημένων και προστατεύουμε τους αθώους απ’ τη βαρβαρότητα. Μια βαρβαρότητα όπως αυτή που αντιμετωπίζει σήμερα ολόκληρη η ανθρωπότητα με την πανδημία του κορωνοϊού.

Για εμάς, σημασία έχει να φανεί ότι η μάσκα προστατεύει το πρόσωπο που τη φορά κι αυτό δεν ξεχνά τα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Έτσι το μήνυμα προς όλους θα είναι ξεκάθαρο, αφού θα δείχνει ότι όσο δύσκολη και να είναι η κατάσταση, οι άνθρωποι, οι συνεχιστές των επιζώντων δεν ξεχνούν την πράξη βαρβαρότητας, το έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας, την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Τέλος, ελπίζουμε ότι θα στηρίξετε αυτήν μας την προσπάθεια.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.