ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων για τη 19 Μαΐου εν μέσω κορονοϊού
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων για τη 19 Μαΐου εν μέσω κορονοϊού
(Φωτ.: Μαρία Λέμπεντεβα)
12 Μάι
0
Σχόλια

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων για τη 19 Μαΐου εν μέσω κορονοϊού

«Βρισκόμαστε προ των πυλών της 19ης Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των προγόνων μας. Φέτος, λόγω της πρωτοφανούς δοκιμασίας που βιώνουμε όλοι μας και των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, η φυσική μας παρουσία σε μαζικές εκδηλώσεις καθίσταται αδύνατη. Ωστόσο, καμία πανδημία ή οποιαδήποτε άλλη αντιξοότητα δεν πρόκειται να σβήσει από τη συλλογική μας μνήμη και τη συλλογική μας συνείδηση, τα τραγικά και φριχτά γεγονότα που βίωσαν οι πρόγονοί μας» αναφέρει η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ).

«Για το λόγο αυτό η Ομοσπονδία μας τις επόμενες ημέρες μέσα από αφιερώματα, ντοκιμαντέρ και διαδικτυακές εκδηλώσεις θα τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας.  Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Ας έρθουμε όλοι πιο κοντά και ενωμένοι να διαδώσουμε ομόθυμα το μήνυμα της καθολικής αναγνώρισης της Γενοκτονίας των 353.000 θυμάτων της κεμαλικής θηριωδίας. Ας μετατρέψουμε τη δοκιμασία σε ευκαιρία προκειμένου το φετινό μας μήνυμα να είναι πιο δυνατό και πιο διεκδικητικό» καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.