ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Φάρος» Αγίας Βαρβάρας: «Θα φωτίσουμε τον ουρανό με την άσβεστη φλόγα των προγόνων μας»
«Φάρος» Αγίας Βαρβάρας: «Θα φωτίσουμε τον ουρανό με την άσβεστη φλόγα των προγόνων μας»
(Φωτ: Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος»)
10 Μάι
0
Σχόλια

«Φάρος» Αγίας Βαρβάρας: «Θα φωτίσουμε τον ουρανό με την άσβεστη φλόγα των προγόνων μας»

Ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος», την 19η Μαϊου, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, θα ανάψει φαναράκια. Στις 21.00 ακριβώς θα τα αφήσει να ανέβουν ψηλά στον ουρανό ως ένδειξη μνήμης στα θύματα της Γενοκτονίας, αλλά και σε όλους αυτούς που κατάφεραν να επιβιώσουν και να κρατήσουν άσβεστη τη φλόγα της ιστορίας του Πόντου. Φαναράκια θα υψωθούν μπροστά από το μνημείο αγώνων και θυσιών του Ποντιακού Ελληνισμού στην πλατεία 19 Μάη στην πόλη μας, μπροστά από το δημαρχείο, καθώς και από τις ταράτσες των μελών και φίλων του Συλλόγου μας.

Μια ενέργεια που ακολουθεί τις οδηγίες προστασίας σχετικά με τον covid 19, έτσι ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός.

Όμως για να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα θα πρέπει την 19η Μάη να έχουμε σύμμαχο και τον καιρό (ταχύτητα ανέμου μέχρι 3 μποφόρ). Διαφορετικά θα το επιχειρήσουμε κάποια επόμενη ημέρα του Μάη. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτή τη συμβολική πράξη, παρακαλούμε ενημερώστε μας πόσα φαναράκια θα χρειαστείτε. Κάθε φαναράκι που θα αφήσετε στο ουρανό θα κοστίσει 1€. Θα τα παραλάβετε από το «Φάρο», μετά από συνεννόηση. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210.5622610 , 6973.301.189 (Σαββίδου Σοφια), 210.5441278, 6972.42.93.62 (Σαββίδης Γιάννης).

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.