ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Επίσκεψη της Περιφερειακής Επιτροπής Νεολαίας Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της ΠΟΕ στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας
Επίσκεψη της Περιφερειακής Επιτροπής Νεολαίας Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της ΠΟΕ στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας
Η αντιπροσωπεία της νεολαίας που επισκέφτηκε τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας (φωτ.: ΠΕΝ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της ΠΟΕ)
16 Μαρ
0
Σχόλια

Επίσκεψη της Περιφερειακής Επιτροπής Νεολαίας Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της ΠΟΕ στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας

Η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας (ΠΕΝ) Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στις 7 Μαρτίου επισκέφθηκε των Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής της δραστηριοποίησης, με σκοπό την παράδοση τροφίμων προκειμένου αυτά να διανεμηθούν σε οικογένειες του συλλόγου που χρήζουν βοηθεία.

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου και του προέδρου του Συλλόγου Καπετανάκη Γιώργου, η γενική γραμματέας Τσιόγκα Αρχοντία, στην οποία παραδόθηκαν τα τρόφιμα. Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις δράσεις και το γενικότερο έργο που παράγεται από το σωματείο εδώ και 17 χρόνια.

Όπως τονίστηκε, μία από τις βασικές του δράσεις αποτελεί η υποστήριξη της δημιουργίας του μητρώου ασθενών, ενός βασικού βήματος που ενώ συναντάται σε πολλές χώρες, στην Ελλάδα δεν έχει ακόμα λάβει εφαρμογή. «Η ΠΕΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας για την υποδοχή και να τον συγχαρεί για το δύσκολο και βαρυσήμαντο έργο που επιτελεί» αναφέρει η ανακοίνωση της.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.