ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Όλα όσα έγιναν στον Ετήσιο Χορό του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης (φωτο)
Όλα όσα έγιναν στον Ετήσιο Χορό του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης (φωτο)
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης)
28 Φεβ
0
Σχόλια

Όλα όσα έγιναν στον Ετήσιο Χορό του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης (φωτο)

«Όσο υπάρχουν μικρά παιδιά που χορεύουν και τραγουδούν ποντιακά, μπορούμε να νοιώθουμε υπερήφανοι και αισιόδοξοι ότι ο Ποντιακός Ελληνισμός θα συνεχίσει την πορεία που του πρέπει», τόνισε ο πρόεδρος, στο σύντομο καλωσόρισμα και έκφρασης ευχαριστιών στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης που δημιούργησαν το αδιαχώρητο στον ετήσιο χορό του Συλλόγου, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2020.

Το αδιαχώρητο επικρατούσε στον ετήσιο χορό του Συλόγου (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης)

Ανάμεσά τους υπήρχαν φίλοι και μέλη από τα αδελφά Σωματεία «Τραπεζούντα», «Εύξεινος Πόντος» και «Σαππών» Κομοτηνής, Κεχροκάμπου, «Νέστος» Χρυσούπολης, Μικρασιατών Ξάνθης, ΦΕΞ, «Πυρρίχιος» Δράμας και Κιζαριωτών, Ποντίων χορευτών Ξάνθης «Τραντέλλενες».

Το παιδικό τμήμα του Συλλόγου απέσπασε θερμό χειρκρότημα από τους παρευρισκόμενους (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης)

Χειροκροτήθηκαν θερμά τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, junior και παιδικό που άνοιξαν την εκδήλωση παρουσιάζοντας δείγματα της δουλείας τους που γίνεται από τους εθελοντές χοροδιδασκάλους του Συλλόγου και τους μουσικούς του Συλλόγου Ελευθεριάδη Αθανάσιο, Κουμουλίδη Γιώργου, Τσαρμαντίδη Κώστα και Μιχάλη Θεοχαρίδη που πλαισίωσαν την παρουσίαση των χορευτικών μας.

Όλες οι πίστες της αίθουσας ήταν γεμάτες από κόσμο (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης)

Οι καλλιτέχνες Κώστας Θεοδοσιάδης, Ιωαννίδης Γιώργος, Μπάμπης Κεμανετζίδης , Δημήτρης Ξενιτόπουλος, Γιώργος Πετρίδης και ο Δημήτρης Θωΐδης με το θαυμάσιο πρόγραμμά τους κράτησαν στις πίστες χορού τους θαμώνες μέχρι τις πρωινές ώρες.

Οι καλλιτέχνες κατάφεραν και κράτησαν τον κόσμο στις πίστες μέχρι το πρωί (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης)

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Ευφραιμίδης Νίκολαος, ο δήμαρχος Ξάνθης Τσέπελης Εμμανουήλ, εκπρόσωποι πολιτικών και ποντιακών φορέων.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.