ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο Σύλλογος Ποντίων νομού Ξάνθης βραβεύει τους αριστούχους μαθητές
Ο Σύλλογος Ποντίων νομού Ξάνθης βραβεύει τους αριστούχους μαθητές
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης / Facebook)
13 Ιαν
0
Σχόλια

Ο Σύλλογος Ποντίων νομού Ξάνθης βραβεύει τους αριστούχους μαθητές

Ο Σύλλογος Ποντίων νομού Ξάνθης πιστός στις παρακαταθήκες των προγόνων μας, που εκεί στις πατρίδες θεωρούσαν την παιδεία ως κοινωνικό αγαθό και μέσω αυτής κράτησαν αδιάσπαστο τον Ελληνισμό του Πόντου στο διάβα των αιώνων παρ’ ότι ζούσε ανάμεσα σε βάρβαρα και αλλόφυλα έθνη, θα επαινέσει και φέτος στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιττας που θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Ξάνθης, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:30.

«Τους μαθητές και μαθήτριες που αγωνίζονται καθημερινά για να κατακτήσουν τη γνώση και τη μόρφωση και κάνουν περήφανους γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και όλους εμάς. Τα παιδιά μας που αναζητούν με κόπους τη γνώση και τους ανοιχτούς ορίζοντές τους, τον ενθουσιασμό και δίψα για ζωή και προκοπή. Τις νέες και νέους που δείχνουν την προφανή υπεροχή τους και γίνονται υπόδειγμα όλων μας θα τιμήσουμε ώστε να αποτελέσουν κίνητρο προόδου και εξέλιξης» αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Καλούνται τα παιδιά των μελών του Συλλόγου που: αρίστευσαν στην σχολική περίοδο 2018-2019 σε γυμνάσιο και λύκειο με βαθμό 18 και άνω και όσοι πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις των ΑΕΙ και ΤΕΙ του 2019, να προσκομίσουν φωτοαντίγραφο των απολυτηρίων τους ή βεβαίωση επιτυχίας των σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ, στα γραφεία του Συλλόγου (πάροδος Θερμοπυλών 8) μέχρι την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.