ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ξάνθη: Μέχρι και όρθιοι(!) παρακολούθησαν τη «Λυσιστράτη» στα ποντιακά
Ξάνθη: Μέχρι και όρθιοι(!) παρακολούθησαν τη «Λυσιστράτη» στα ποντιακά
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης)
10 Απρ
0
Σχόλια

Ξάνθη: Μέχρι και όρθιοι(!) παρακολούθησαν τη «Λυσιστράτη» στα ποντιακά

Μέχρι και όρθιοι(!) παρακολούθησαν την περασμένη Κυριακή την παράσταση Λυσιστράτη, που «ανέβασε» την  ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης στην ποντιακή διάλεκτο, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έφυγαν λόγω έλλειψης εισιτηρίων και θέσεων, καθώς το αμφιθέατρο αποδείχθηκε πολύ μικρό.

Η παράσταση έγινε σε σκηνοθεσία του Φίλιππου Τσαουσέλη.

Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο κι έδωσε την υπόσχεση ότι θα αποζημειωθούν όλοι με μια νέα παράσταση.

«Δόθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η παράσταση της Λυσιστράτης από το θεατρικό τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης σε σκηνοθεσία Φίλιππου Τσαουσέλη! Οι θεατές απόλαυσαν μια ευρηματική παράσταση γέλασαν με την καρδιά τους, άκουσαν με προσοχή τα μηνύματα του έργου και χειροκρότησαν θερμά τους συντελεστές της παράστασης!

(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Νομού Ξάνθης)

»Ζητούμε συγνώμη από τους θεατές που παρακολούθησαν όρθιοι όλη την παράσταση, καθώς και από αυτούς που ήρθαν και έφυγαν λόγω έλλειψης εισιτηρίων και θέσεων! Ο χώρος αποδείχτηκε πολύ μικρός! Υποσχόμαστε πως θα τους αποζημιώσουμε σύντομα με μια νέα παράσταση του έργου στο θερινό αμφιθέατρο!»

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.