ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συγκίνηση και δέος προκάλεσε η θεατρική παράσταση της Ένωσης Ποντίων Πιερίας στην Καστοριά
Συγκίνηση και δέος προκάλεσε η θεατρική παράσταση της Ένωσης Ποντίων Πιερίας στην Καστοριά
(Φωτ.: Ένωση Ποντίων Πιερίας)
13 Νοέ
0
Σχόλια

Συγκίνηση και δέος προκάλεσε η θεατρική παράσταση της Ένωσης Ποντίων Πιερίας στην Καστοριά

Μεγάλη συγκίνηση και δέος προκάλεσε η παράσταση του θεατρικού τμήματος της Ένωσης Ποντίων Πιερίας (ΕΠΠ), αφιερωμένη στα 100 χρόνια Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού «Για έναν ψηλόν ραχίν για έναν αροθυμίαν», που δόθηκε στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 5ου Δημοτικού σχολείου στην Καστοριά το περασμένο Σάββατο 9 Νοεμβρίου.

Συγκλονιστική ήταν η ερμηνεία όλων των μελών της παράστασης, καταθέτοντας την ψυχή τους και ερμηνεύοντας με μοναδικό τρόπο τις αληθινές, τραγικές μαρτυρίες Ποντίων της Πιερίας από τις αλησμόνητες πατρίδες. Στην αξιόλογη απόδοση των μελών του θεατρικού τμήματος συνέβαλε ουσιαστικά και η εξαιρετική σκηνοθετική τέχνη του Χάρη Αμανατίδη.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Οργάνωση Ποντίων Νομού Καστοριάς υπό την αιγίδα της αντιπεριφέρειας και του δήμου Καστοριάς. «Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Ένωσης Ποντίων Πιερίας ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο Γιάννη Αμαραντίδη και το ΔΣ για την ευγενική πρόσκληση καθώς και την άψογη φιλοξενία τους» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΠ.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.