ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Ένωση Ποντίων Πιερίας θα συμμετάσχει στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Θεσσαλονίκης με την ομάδα της ΠΟΕ
Η Ένωση Ποντίων Πιερίας θα συμμετάσχει στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Θεσσαλονίκης με την ομάδα της ΠΟΕ
10 Μαρ
0
Σχόλια

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας θα συμμετάσχει στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Θεσσαλονίκης με την ομάδα της ΠΟΕ

Τα μέλη και τους φίλους της προσκαλεί η Ένωση Ποντίων Πιερίας να συμμετάσχουν στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» πλαισιώνοντας την ομάδα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, η οποία έχει σκοπό να καταγραφεί ως η πολυπληθέστερη ομάδα δρόμου που έχει λάβει μέρος σε ελληνική διοργάνωση, με κεντρικό σύνθημα «Τρέχω για τη μνήμη, τρέχω για τη ζωή».

Ο Μαραθώνιος θα θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι εγγραφές για τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης γίνονται κάθε Τετάρτη, 19:00-21:00 και κάθε Παρασκευή 19:00-21:00, στο κτίριο του Συλλόγου (Μητρ. Τραπεζούντος Χρύσανθου 13, Κατερίνη).

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στη Σελίδα της Ένωσης (πατήστε εδώ) ή στο τηλέφωνο 23510 23941 (τις ώρες που αναγράφονται παραπάνω).

Η συγκεκριμένη συμμετοχή εντάσσεται στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων μνήμης της ΠΟΕ για την επέτειο των 100 χρόνων από την έναρξη της δεύτερης και σκληρότερης φάσης της γενοκτονίας των Ελλήνων στον Πόντο από τους Νεότουρκους.

Γίνε και εσύ μέλος της #100runningteam και τρέξε μαζί της με σύνθημα «Τρέχω για τη ζωή, τρέχω για μνήμη».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.