ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | ΠΟΕ: Πρόσκληση εθελοντών για το 15ο Πανελλαδικό φεστιβάλ Ποντιακών χορών
ΠΟΕ: Πρόσκληση εθελοντών για το 15ο Πανελλαδικό φεστιβάλ Ποντιακών χορών
12 Σεπ
0
Σχόλια

ΠΟΕ: Πρόσκληση εθελοντών για το 15ο Πανελλαδικό φεστιβάλ Ποντιακών χορών

Για την καλύτερη και αρτιότερη διεξαγωγή του 15ο Πανελλαδικού φεστιβάλ Ποντιακών χορών της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ), η οργανωτική επιτροπή δημιούργησε ειδική γραμματεία εθελοντισμού και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν ως εθελοντές.

Το 15ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών θα είναι αφιερωμένο στην εκατονταετία από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

«Ο θεσμός του εθελοντισμού δημιουργεί κοινωνικότητα, αναπτύσσει δεξιότητες, δίνει την ευκαιρία της δημιουργίας και εξασφαλίζει την ανάγκη κάθε ανθρώπου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Ακόμη για την ΠΟΕ αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την καθ’ όλα εύρυθμη λειτουργία του Φεστιβάλ μιας και η μέχρι τώρα εμπειρία απέδειξε την σημαντικότητα του θεσμού» αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα εθελοντισμού θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας ή στα γραφεία της ΠΟΕ (Καρόλου Κουν 3, Σταυρούπολη) Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 14:00. Στις εθελοντικές ομάδες μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε επιθυμεί άνω των 17 ετών. Με την λήξη της ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής θα πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις όλων των εθελοντών εκ των οποίων η μία στο χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ. Τέλος «μετά το πέρας του Φεστιβάλ θα δοθεί σχετική βεβαίωση σε όλους τους συμμετέχοντες. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6985982015, 2313054737 καθώς και στο mail: volunteerspoe@gmail.com» καταλήγει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.