ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Βούλα Πατουλίδου θα έχει ενεργό συμμετοχή στην παρουσίαση της ειδικής έκδοσης «Το Χρυσόμμαλον Ποστ»
Η Βούλα Πατουλίδου θα έχει ενεργό συμμετοχή στην παρουσίαση της ειδικής έκδοσης «Το Χρυσόμμαλον Ποστ»
(Φωτ.: maxitis.gr)
21 Ιούλ
0
Σχόλια

Η Βούλα Πατουλίδου θα έχει ενεργό συμμετοχή στην παρουσίαση της ειδικής έκδοσης «Το Χρυσόμμαλον Ποστ»

Εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη η προετοιμασία στο εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κιλκίς για την εκδήλωση παρουσίασης της εικονογραφημένης και γραμμένης στην ποντιακή διάλεκτο έκδοσης (κόμιξ) μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου με τίτλο «Το χρυσόμαλλον Ποστ» που βραβεύθηκε από την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών το τμήμα εκπαιδευτικής ραδιοτηλεόρασης και ψηφιακών μέσων του υπουργείου παιδείας και το υπουργείο εθνικής αμύνης.

Η Βούλα Πατουλίδου απένειμε εύσημα για το περιεχόμενο της έκδοσης επικροτώντας την βράβευσή της.

Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας εντασσόταν και η συνάντηση της διευθύντριας του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς Ελένης Τεχλικίδου με την μητροπολιτική περιφέρειαρχη Θεσσαλονίκης και oλυμπιονίκη Βούλα Πατουλιδου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαιτέρως «ζεστή» ατμόσφαιρα στο γραφείο της Πατουλίδου η οποία και απεδέχθη πρόσκληση της Τεχλικίδου όχι απλώς να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση αλλά και να έχει ενεργό συμμετοχή στην παρουσίαση ως άριστη γνώστης της ποντιακής διαλέκτου. Η εκδήλωση παρουσίασης του «Χρυσόμαλλου Ποστ» αναμένεται να ορισθεί για τα μέσα με τέλη Νοεμβρίου αμέσως μετά την επίσημη τελετή βράβευσης την διοργάνωση της οποίας υποστηρίζει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ποντίων Εκπαιδευτικών και η οποία έχει ήδη προγραμματισθεί για την Παρασκευή 8/11/19 στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πηγή: maxitis.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.