ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πατουλίδου: «Ο φετινός μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” έχει μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων»
Πατουλίδου: «Ο φετινός μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” έχει μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων»
24 Μαρ
0
Σχόλια

Πατουλίδου: «Ο φετινός μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” έχει μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων»

«Ο φετινός Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” έχει μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων», τόνισε μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού της πόλης, Βούλα Πατουλίδου, μιλώντας στο Πρακτορείο FM 104,9 ενόψει του 14ου Διεθνή Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Η αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων και η Παμποντιακή Ομοσπονδία θα τρέξει με δικό της logo.

«Είναι το μεγάλος γεγονός της πόλης», είπε αρχικά η χρυσή ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης και αναφερόμενη στο γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου και προσέθεσε: «Έχει γίνει θεσμός πλέον, καθώς είναι η 14η χρονιά που διοργανώνεται. Είναι από τα γεγονότα που ελκύουν και μαγνητίζουν όχι μόνο τις κάμερες και τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο, εντός κι εκτός Ελλάδας. Ο μαραθώνιος είναι ένας ακόμη τρόπος να διαφημίσεις την πόλη σου και τα ιδανικά που πρεσβεύει».

Η Πατουλίδου τόνισε στη συνέχεια με νόημα: «Ειδικά φέτος, ο Μαραθώνιος έχει μια μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γενοκτονία των Ποντίων. Νέα παιδιά από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος θα μετέχουν τόσο στα 5 όσο και στα 10 χιλιόμετρα —με το λογότυπο 100 Running Team— για να δώσουν ακόμη περισσότερο χρώμα και να καταστήσουν σαφές πως μόνο μια κατάσταση μας βοηθάει και μας προκαλεί ευφορία: η ειρήνη. Γι’ αυτό και πρέπει να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει πως είναι απαραίτητη η αποτροπή παρόμοιων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας στο μέλλον».

Πηγή: voria.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.