ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε το καλοκαιρινό γλέντι του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής
Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε το καλοκαιρινό γλέντι του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής)
03 Ιούλ
0
Σχόλια

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε το καλοκαιρινό γλέντι του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής

«Περάσαμε και εμείς όμορφα αλλά και όσα παιδιά ήρθαν —και ήταν πολλά τα παιδιά που ήρθαν και δεν τα γνωρίζαμε ή δεν ήταν Πόντιοι— μας είπαν ότι πέρασαν υπέροχα» αναφέρει η πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής (ΣΠΦΝΑ), Αρετή Σαραφίδου στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr, για το καλοκαιρινό γλέντι που διοργάνωσε ο Σύλλογος την περασμένη Παρασκευή 29 Ιουνίου το βράδυ στον χώρο της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής (ΦΕΚΑ).

«Ακούσαμε τα καλύτερα απ’ολους και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο. Παρ’ολη τη ζέστη το κέφι όλο και αυξανόταν» συμπλήρωσε η πρόεδρος του ΣΠΦΝΑ.

Ρωτώντας την πως αποφάσισαν να το κάνουν στον χώρο της ΦΕΚΑ και όχι σε κάποιον ποντιακό σύλλογο εκείνη μας απαντά: «Ενώ ήταν για εμάς πρόκληση να δοκιμάσουμε κάτι τελείως καινούργιο —πήγαμε σε έναν καινούριο χώρο για πρώτη φορά θέλοντας να είμαστε στο κέντρο της Αθήνας αλλά και του φοιτητικού κόσμου—  και τελικά όχι μόνο μας βγήκε σε καλό αλλά ήταν μια προσπάθεια που άξιζε πραγματικά να γίνει. Το ζήτημα είναι να κρατήσουμε αυτή τη φλόγα αναμμένη και τα επόμενα χρόνια και να μην την αφήσουμε να σβήσει. Στο χέρι μας είναι να γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί, όλο και πιο ενεργοί στον ποντιακό χώρο, γιατί το χρειάζεται».

Ενώ καταλήγει λέγοντας: «Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά κουραστική για εμάς καθώς είχαμε προγραμματίσει πολλές δράσεις. Η χρονιά μας λοιπόν έκλεισε πολύ δυνατά και εύχομαι όλες οι επόμενες έτσι να ξεκινούν και να τελειώνουν. Θα ήθελα να προσθέσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, για την υπομονή και την επιμονή τους αυτό το χρόνο αλλά προκαταβολικά και για όσα θα έρθουν το επόμενο διάστημα». Το κέφι κράτησαν αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι μουσικοί: Γιάννης Μιχαηλίδης, Χρήστος Ναβροζίδης, Αλέξανδρος Μιμίδης, Θοδωρής Παπαδόπουλος,Νώντας Κυργιάκης, Δαμιανός Παπαδόπουλος και Παύλος Φωτιάδης.

Θοδωρής Μακρίδης

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.