ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Θα ξεσηκώσει σήμερα το απόγευμα την Ερμού ο ΣΠΦΝΑ — Προετοιμάζεται για τον ετήσιο χορό του
Θα ξεσηκώσει σήμερα το απόγευμα την Ερμού ο ΣΠΦΝΑ — Προετοιμάζεται για τον ετήσιο χορό του
(Φωτ.: Βασίλης Καρυοφυλλίδης)
13 Μαρ
0
Σχόλια

Θα ξεσηκώσει σήμερα το απόγευμα την Ερμού ο ΣΠΦΝΑ — Προετοιμάζεται για τον ετήσιο χορό του

Ραντεβού στον πεζόδρομο της Ερμού, στην Αθήνα, έχουν δώσει σήμερα στις 18:00, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής (ΣΠΦΝΑ) προκειμένου μετά μουσικής να προσκαλέσουν τον κόσμο στον ετήσιο χορό τους, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 21:00 στον πολυχώρο View Hall (Σχοίνων 2, Αχαρνές).

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr.

«Στα πλαίσια της προώθησης και διαφήμισης του χορού μας σήμερα Τετάρτη στις 18:00, μέλη και φίλοι του Συλλόγου με ποντιακά μουσικά όργανα θα βρεθούμε στην καρδιά την Αθήνας και συγκεκριμένα θα διασχίσουμε την οδό Ερμού ώστε να διαδώσουμε και να ενημερώσουμε τον κόσμο για τον ετήσιο χορό μας. Φυσικά είστε όλοι προσκεκλημένοι», αναφέρει στο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr η πρόεδρος του ΣΠΦΝΑ Αρετή Σαραφίδου.

Φέτος στο γεγονός θα συμμετάσχει και το χορευτικό συγκρότημα της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής (ΦΕΚΑ), το οποίο θα ανοίξει την εκδήλωση. Όπως αναφέρει η Αρετή Σαραφίδου «είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου».

«Είπαμε φέτος να έρθουμε περισσότερο σε επαφή με τους υπόλοιπους πολιτιστικούς φοιτητικούς συλλόγους της Αθήνας και έτσι επιλέξαμε την Φοιτητική Ένωση Κρητών Αττικής σαν πρώτο καλεσμένο φέτος, διότι είναι ένας πολύ ισχυρός και δραστήριος φοιτητικός πολιτιστικός σύλλογος στην Αττική, έχει μακρόχρονη ιστορία και θέλαμε εδώ και καιρό να συνεργαστούμε μαζί τους. Έτσι λοιπόν πήραμε την πρωτοβουλία και καλέσαμε το χορευτικό τους συγκρότημα να χορέψει στον ετήσιο χορό μας και είμαστε πολύ χαρούμε που θα είναι μαζί μας» ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΣΠΦΝΑ.

Τα πλούσια δώρα της λαχειοφόρου αγοράς
Ένα λάπτοπ Lenovo αξίας 440 ευρώ κι ένα διήμερο ταξίδι στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας είναι τα δύο δώρα που ξεχωρίζουν ανάμεσα στα 150 περίπου της λαχειοφόρου αγοράς. «Ο ετήσιος χορός είναι ουσιαστικά το μοναδικό έσοδο του Συλλόγου για να υλοποιήσει τους στόχους του και για αυτό ζητάμε από τον κόσμο και τους συλλόγους να μας στηρίξουν» συμπληρώνει η Αρετή Σαραφίδου. «Όσον αφορά το θέμα των κρατήσεων είμαστε πάρα πολύ καλά και η ανταπόκριση του κόσμου είναι ικανοποιητική θεωρούμε δεδομένο ότι ο χορός θα βγει sold out», τονίζει.

Επιθυμία και πολυπόθητος στόχος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου ήταν φέτος ο ετήσιος χορός να πραγματοποιηθεί μέσα σε κάποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα αλλά δυστυχώς αυτό για μια ακόμη χρονιά δεν κατέστη εφικτό μετά από πολλές προσπάθειες. Έτσι τελικά ο σύλλογος αποφάσισε ο χορός να γίνει σε κάποιο κέντρο εκδηλώσεων με μεγάλη χωρητικότητα ώστε να υπάρχει και ταυτόχρονα μια καλύτερη εξυπηρέτηση για τον κόσμο.

Οι καλλιτέχνες που θα διασκεδάσουν τον κόσμο μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής είναι οι: Γιώργος Ιωαννίδης στο τραγούδι, Γιώργος Σοφιανίδης, Στάθης Πορφυρίδης και Χρήστος Ναβροζίδης στην λύρα και το τραγούδι, Βασίλης Φωλίνας στο αγγείο, Κώστας Φωτιάδης στην λύρα, Νώντας Κυργιάκης και Χρήστος  Μαυρίδης στο νταούλι και Κώστας Φουλίδης στα πλήκτρα.

Η πρόσκληση είναι στην τιμή των είκοσι ευρώ με πλήρες μενού και απεριόριστο κρασί και αναψυκτικά. Ενώ τέλος την ημέρα του χορού οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγραφούν στην 100 Running Team και να συμμετάσχουν με την ομάδα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για τον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος.

Θοδωρής Μακρίδης

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.