ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο 3ος κύκλος συζητήσεων των ποντιακών φοιτητών συλλόγων στο επίκεντρο της συνάντησης του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Φλώρινας με το δήμαρχο Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλο
Ο 3ος κύκλος συζητήσεων των ποντιακών φοιτητών συλλόγων στο επίκεντρο της συνάντησης του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Φλώρινας με το δήμαρχο Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλο
(Φωτ.: Γιάννης Βοσκόπουλος / facebook)
27 Φεβ
0
Σχόλια

Ο 3ος κύκλος συζητήσεων των ποντιακών φοιτητών συλλόγων στο επίκεντρο της συνάντησης του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Φλώρινας με το δήμαρχο Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλο

Με φόντο τον 3ο κύκλο συζητήσεων των ποντιακών φοιτητικών συλλόγων Ελλάδος —θα λάβει χώρα το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στο αμφιθέατρο του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Φλώρινας— πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του δήμαρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου με το Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Φλώρινας «Η Παράδοση» την περασμένη Πέμπτη στο δημαρχιακό μέγαρο.

Το Σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Ιωάννης Θεοφύλακτος, η αντιπρόεδρος Κατερίνα Χατζή, η γενική γραμματέας Σοφία Παράσογλου και η ταμίας του Συλλόγου Ουρανία Ορφανίδου.

Το προεδρείο ενημέρωσε τον δήμαρχο για τη διοργάνωση στην πόλη της Φλώρινας του 3ου κύκλου συζητήσεων ποντιακών φοιτητικών συλλόγων Ελλάδος με θέμα τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ενώ παράλληλα ζήτησαν και την οικονομική στήριξη του δήμου για την κάλυψη των εξόδων της διοργάνωσης.

Ο δήμαρχος από την μεριά του είπε ότι είναι ιδιαιτέρως σημαντικό η νέα γενιά να μην ξεχνάει το παρελθόν και τις ρίζες της, όπως κάνουν και τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών «Η Παράδοση». «Οι Πόντιοι έχουν υποστεί πολλά δεινά και για αυτό οφείλουμε όλοι να τα θυμόμαστε, ώστε να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά» δήλωσε, ενώ όσον αφορά την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, ο δήμαρχος είπε ότι ο δήμος Φλώρινας με χαρά θα αναλάβει, στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων του, την κάλυψη εξόδων της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Με πληροφορίες από το e-ptolemeos.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.