ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας με το ΔΣ του Συλλόγου Ελληνοαυστραλών Εκπαιδευτικών Νέας Νότιας Ουαλίας
Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας με το ΔΣ του Συλλόγου Ελληνοαυστραλών Εκπαιδευτικών Νέας Νότιας Ουαλίας
(Φωτ.: Greek Orthodox Archdiocese of Australia)
18 Ιούλ
0
Σχόλια

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας με το ΔΣ του Συλλόγου Ελληνοαυστραλών Εκπαιδευτικών Νέας Νότιας Ουαλίας

Συνάντηση γνωριμίας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελληνοαυστραλών Εκπαιδευτικών Νέας Νοτίου Ουαλίας είχε την Πέμπτη, 16 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος. Κατά τη διάρκεια μιας εκτενούς και ειλικρινούς συζήτησης, οι εκπαιδευτικοί από δημόσια, ιδιωτικά και απογευματινά σχολεία παρουσίασαν στον Σεβασμιώτατο μια ανασκόπηση της δράσης και τα σχέδια του Συλλόγου τους, καθώς επίσης και προτάσεις για μελλοντικά επιμορφωτικά προγράμματα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου Ελληνοαυστραλών Εκπαιδευτικών και μοιράστηκε μαζί τους τις σκέψεις της Αρχιεπισκοπής για την προαγωγή της Ελληνικής γλώσσας και της ορθόδοξης παιδείας στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

Τέλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου, ιστορικός και γενοκτονολόγος δρ Παναγιώτης Διαμάντης, προσέφερε στον Αρχιεπίσκοπο ένα συλλεκτικό βιβλίο, το οποίο αποτελεί την πρώτη έκδοση στα Αγγλικά για την ιστορία του Αγίου Όρους (Sydney Loch, “Athos: The Holy Mountain”, 1957). Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμη η γραμματέας του Συλλόγου Χαρούλα Θεμιστοκλέους, η ταμίας Μαίρη Τατάρα και η σύμβουλος Σούλα Γιάνναρου, καθώς και το μέλος δρ Βασίλης Αδραχτάς.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.