ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παραλήρημα τούρκου εθνικιστή κατά Ελλήνων: «Ίσως χρειαστεί να κολυμπήσετε μέχρι τη Σικελία»
Παραλήρημα τούρκου εθνικιστή κατά Ελλήνων: «Ίσως χρειαστεί να κολυμπήσετε μέχρι τη Σικελία»
(Φωτ.: in.gr)
31 Μάι
0
Σχόλια

Παραλήρημα τούρκου εθνικιστή κατά Ελλήνων: «Ίσως χρειαστεί να κολυμπήσετε μέχρι τη Σικελία»

Πρωτοφανή επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του κόμματος εθνικιστικής δράσης, Ισμέτ Μπουγιουκαταμάν, απειλώντας τους Έλληνες για νέα Μικρασιατική Καταστροφή.

«Η συμβουλή μας προς το ελληνικό κράτος είναι να δέσει ένα λουρί στα εγγόνια εκείνων που διέπραξαν ελαφρά τη καρδία τις σφαγές ενάντια στο τουρκικό έθνος μεταξύ του 1919 και 1922. Διαφορετικά, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το τουρκικό έθνος εξακολουθεί να διαθέτει συνεχιστές του Ατατούρκ και ότι αυτή τη φορά μπορεί να χρειαστεί να κολυμπήσουν μέχρι τη Σικελία» δηλώνει χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα etikhaber.com.

Όπως ισχυρίζεται, απαντώντας στις δηλώσεις του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σχετικά με τη Γενοκτονία των Ποντίων στις 19 Μαΐου, «ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας και αυτοί οι αγνώμονες που έκαψαν την τουρκική σημαία επιτέθηκαν στον Ατατούρκ και το τουρκικό έθνος με το όνειρο για ένα «Κράτος του Πόντου» και αυτή η κωμωδία έχει μετατραπεί σε απύθμενο μίσος. Αλλά να μην έχει κανείς αμφιβολία: Θα μετατρέψουμε τα όνειρά τους σε εφιάλτη».

Πηγή: in.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.