ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ένας υφυπουργός που έρχεται από το ...μέλλον!
Ένας υφυπουργός που έρχεται από το …μέλλον!
(Φωτ.: news247.gr)
27 Αυγ
0
Σχόλια

Ένας υφυπουργός που έρχεται από το …μέλλον!

Μάλλον χαλάει την …πιάτσα ο νέος υφυπουργός άμυνας —και πρώην αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού— Αλκιβιάδης Στεφανής.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας» ο Αλκιβιάδης Στεφανής αρνήθηκε να συγκροτήσει πολιτικό γραφείο, δεν διαθέτει γραφείο αιτημάτων, αλλά είναι ίσως και ο μόνος υφυπουργός που αν και έχει το δικαίωμα, δεν συγκρότησε γραφείο Τύπου. Επιπλέον, αρνήθηκε να έχει ασφάλεια και έτσι δεν έχει αποσπαστεί αστυνομικός στην υπηρεσία του. Οι πληροφορίες, μάλιστα, από την οδό Κατεχάκη επιμένουν πως οι αρμόδιοι «τρόμαξαν» όταν είδαν ότι ο υφυπουργός Άμυνας δεν διαθέτει φρουρά και νομίζοντας ότι έχουν κάνει λάθος του τηλεφώνησαν προκειμένου να …διορθώσουν, πλην, όμως, εισέπραξαν άρνηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη δραστηριότητα του υφυπουργού άμυνας θα καλύπτει το γραφείο Τύπου του υπουργού άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, για τον οποίο ο Αλκιβιάδης Στεφανής συνηθίζει να λέει τα καλύτερα: «Εγώ δεν είμαι πολιτικός. Από τη στιγμή όμως που ο υπουργός άμυνας είναι πετυχημένος υπουργός, είναι επιτυχημένο και το στράτευμα, είμαι επιτυχημένος και εγώ». Πραγματικά νέο ύφος από το νέο υφυπουργό Άμυνας, είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κανείς μαζί του πολιτικά…

Πηγή: news247.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.