ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παρακολουθήστε ολόκληρη την ταινία μικρού μήκους «Genocide – A true story» της Βασιλικής Τσανακτσίδου
Παρακολουθήστε ολόκληρη την ταινία μικρού μήκους «Genocide – A true story» της Βασιλικής Τσανακτσίδου
24 Μάι
0
Σχόλια

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ταινία μικρού μήκους «Genocide – A true story» της Βασιλικής Τσανακτσίδου

Η ταινία είναι μια ιδέα της Βασιλικής Τσανακτσίδου, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση στο πάγιο αίτημα του Ποντιακού Ελληνισμού, την διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Το σενάριο και τα κείμενα είναι της Βασιλικής Τσανακτσίδου που έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Την σκηνοθεσία, την εικονοληψία και το μοντάζ ανέλαβε ο Τρύφωνας Δ. Ζήσης και την εκτέλεση παραγωγής η εταιρία κινηματογραφικών παραγωγών REC Productions. Η μουσική είναι του Θεόφιλου Πουταχίδη ενώ η καλλιτεχνική επιμέλεια και η οργάνωση παραγωγής του Παναγιώτη Θεοδωρίδη.

Στην ταινία εμφανίζονται οι: Ολγα Καραπαναγιωτίδου–Τσαουσίδου, Άννα Κυριακίδου, Όλγα Γιαπουτζή, Ιωάννα Τσιλφίδου, Παρθένα Καλογερίδου, Freshta Asskaryer (Αφγανιστάν), Yemisrach Wondimu (Αιθιοπία), Γιούλα Τσαντεκίδου και η μικρή Κυριακή Τογρίδου. Η Freshta Asskaryer (Αφγανιστάν) και η Yemisrach Wondimu (Αιθιοπία) εκπροσωπούν φυλές που έχουν υποστεί Γενοκτονία και μέχρι τώρα δεν έχει αναγνωριστεί. Αγγλικοί υπότιτλοι, μετάφραση: Σοφία Λαζαρίδου.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.