ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 67 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν από την εθελοντική αιμοδοσία της Ε.Πο.Ν.Α.
67 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν από την εθελοντική αιμοδοσία της Ε.Πο.Ν.Α.
(Φωτο: Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής)
11 Ιούν
0
Σχόλια

67 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν από την εθελοντική αιμοδοσία της Ε.Πο.Ν.Α.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η 29η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Λαυρίου «Ο Μιθριδάτης» και τους τοπικούς συλλόγους του Δήμου Λαυρεωτικής, συγκεντρώνοντας 67 φιάλες αίματος.

Υπενθυμίζεται πως όσοι δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην αιμοδοσία μπορούν να απευθυνθούν στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» για την τράπεζα αίματος της Ε.Πο.Ν.Α. όποτε το επιθυμήσουν.

Η εν λόγω αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στο πλαίσιο των δράσεών της για τη 19η Μαΐου με το σύνθημα «Δίνω αίμα για το αίμα που χάθηκε».

Το χρέος προς τους προγόνους μας, αλλά και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο, αποτελεί κινητήριο δύναμη για να προσφέρουμε το ύψιστο δώρο της ζωής μέσα από την κορυφαία αυτή πράξη εθελοντισμού.

Στο σχετικό μήνυμά της, η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που ανελλιπώς συνδράμουν και στηρίζουν έμπρακτα, κάνοντας τις δράσεις αιμοδοσίας θεσμό στον Δήμο Λαυρεωτικής, αλλά και όλους όσους προσήλθαν και δεν κατάφεραν να αιμοδοτήσουν για ιατρικούς λόγους. Ακόμα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Γ.Ο.Ν. Άγιος Σάββας για την διενέργεια των αιμοληψιών και την ενημέρωση που παρείχε στους αιμοδότες».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.