ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Καθήλωσε το κοινό της Νάουσας η παράσταση «Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου»
Καθήλωσε το κοινό της Νάουσας η παράσταση «Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου»
(Φωτο: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας)
26 Μάι
0
Σχόλια

Καθήλωσε το κοινό της Νάουσας η παράσταση «Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου»

Καθήλωσε το κοινό της Νάουσας η παράσταση «Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου» του Γιάννη Καλπούζου με την Χρύσα Παπά, που παρουσιάστηκε από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, υπό την αιγίδα του Δήμου Η.Π. Νάουσας.

Η Χρύσα Παπά καταχειροκροτήθηκε από το κοινό για την γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία της, αλλά και για το μοναδικό ταξίδι που προσέφερε σε ιστορικά γεγονότα και στιγμές, που αντανακλούν τα δεινά των Ελλήνων του Πόντου και των Αρμενίων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Πανοσιολογιώτατος π. Παΐσιος, οι Αντιδήμαρχοι κα. Ασλανίδου και κ. Σαμαράς, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα. Λογγινίδου και κα. Μπαλτατζίδου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νάουσας κ. Φειδάντσης, οι πρώην πρόεδροι της Ευξείνου Λέσχης κ. Καϊλάρης και κ. Ορδουλίδης, καθώς οι πρόεδροι του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας και της Πολιτιστικής Εταιρείας «Αναστάσιος Μιχάηλ ο λόγιος».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.