ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Ένωση Ποντίων Περιστερίου στο εορταστικό πρόγραμμα του Epsilon TV
Η Ένωση Ποντίων Περιστερίου στο εορταστικό πρόγραμμα του Epsilon TV
20 Δεκ
0
Σχόλια

Η Ένωση Ποντίων Περιστερίου στο εορταστικό πρόγραμμα του Epsilon TV

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», με τη Ναταλία Γερμανού, θα είναι η Ένωση Ποντίων Περιστερίου στο πλαίσιο των εορταστικών εκπομπών του Epsilon tv.

Στις 30 και 31 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι και το βράδυ αντίστοιχα, η Ένωση θα κρατήσει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Η πρόσκληση για την συμμετοχή της Ένωσης στην εκπομπή, έγινε από τον Πόντιο συμπαρουσιαστή της Ναταλίας Γερμανού, Παναγιώτη Ραφαηλίδη, ο οποίος είναι μέλος της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου και συμμετείχε, από μικρή ηλικία, για αρκετά χρόνια στο χορευτικό της τμήμα.

Τα γυρίσματα της εκπομπής έγιναν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας και κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η χοροδιδάσκαλος της Ένωσης Ειρήνη Απλακίδου ετοίμασε δυο πλούσια μουσικοχορευτικά προγράμματα με χορούς από όλο τον Πόντο, μεταξύ αυτών κότσαρι, λετσίνα, Σέρρα, ενώ κατά τη διάρκειά της θα υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις που θα τις απολαύσουν οι τηλεθεατές.

Την Ένωση συνόδευσαν οι μουσικοί: Γιώργος Κυριακίδης στην λύρα και το τραγούδι, Κωνσταντίνος Αθανασίου στο Νταούλι και Αλέξανδρος Μιμίδης στο αγγείο και το ζουρνά.

Αυτό ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για την Ένωση Ποντίων Περιστερίου από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για την παρουσίαση του δρώμενου των Μωμόγερων στους δρόμους του Περιστερίου, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου. Εκείνη την ημέρα μάλιστα ο Δήμος μαζί με την Συντεχνία Αρτοποιών Αθήνας θα κατασκευάσει στην πλατεία δημαρχείου μια βασιλόπιτα 2,5 τόνους, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ γκίνες μεγαλύτερης βασιλόπιτας που ήταν 350 κιλά.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.